Αν σας ρωτήσει κάποιος «Τι πρόγραμμα είναι το Nero 8;» τότε εσείς μη βιαστείτε να του απαντήσετε! Η παλιά μας αγαπημένη γερμανική εφαρμογή εγγραφής οπτικών δίσκων έχει ξεφύγει τελείως από τον τομέα της. Το κάψιμο κενών CD/DVD είναι μόνο το 0.05% των δυνατοτήτων του πακέτου Nero και σε αυτό το post θα δώσουμε το 100%!

Nero Burning Rom & Nero Express
Θέλατε ένα πρόγραμμα που να γράφει DVD. Επιλέξτε το καλύτερο στο είδος του! Με δυνατότητες που δε θα βρείτε πουθενά, με απίστευτη ευκολία και σταθερότητα. Επιλέξτε το πρώτο αν είστε hard-core user ή το δεύτερο αν πρόσφατα αποκτήσατε υπολογιστή.

Nero BackItUp
Ένα πρόγραμμα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του δίσκου ή των σημαντικότερων αρχείων σας. Αν και δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια σοβαρή εφαρμογή του είδους, τα καταφέρνει αποτελεσματικά.

Nero Cover Designer
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν έχετε τελειώσει με επιτυχία την εγγραφή ενός δίσκου; «Να μπορούσα να κάνω και το εξώφυλλο»! Ε λοιπόν τώρα μπορείτε! Το Nero CoverDesigner έχει προσαρμοσμένα layouts για κάθε τύπο θήκης ή δίσκο. Δημιουργήστε τα δικά σας designs ή χρησιμοποιήστε κάποιο από τα διαθέσιμα.

Tip
Μόλις «κάψετε» ένα δίσκο audio με το Nero Express τότε πατήστε την αντίστοιχη επιλογή και το Nero θα δημιουργήσει αυτόματα εξώφυλλα για το CD σας με τους τίτλους τραγουδιών που περιέχει!



Nero Home
Ψάχνετε έναν απλό Media Center με βασικές δυνατότητες; Επιλέξτε το Nero Home. Ένας εύκολος τρόπος πρόσβασης στην μουσική, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας από την τηλεόραση ή τον projector που έχετε στο σαλόνι. (Το τελευταίο δεν περιλαμβάνετε στην συσκευασία. Περιμένετε μέχρι την επόμενη έκδοση!)

Nero MediaHome
Έχετε πολλούς υπολογιστές στο σπίτι και θέλετε να αποθηκεύετε τα multimedia αρχεία σας σε ένα μέρος; Το MediaHome θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια γέφυρα σε αυτά. Χρησιμοποιήστε το σε συνεργασία με την προηγούμενη εφαρμογή.

Nero PhotoSnap & Viewer
Κάθε πακέτο multimedia εφαρμογών που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να περιλαμβάνει και ένα πρόγραμμα προβολής και επεξεργασίας εικόνων. Το PhotoSnap σας παρέχει τα άκρως απαραίτητα εργαλεία για να επέμβετε στις φωτογραφίες σας. Άδικος κόπος, αν σκεφτείτε ότι τα ίδια τα λειτουργικά δίνουν πλεον αυτές τις δυνατότητες (για να μη γράψω οι ίδιες οι ψηφιακές).

Nero Recode
Κάποτε ο δημιουργός του DVD Shrink μας έδωσε την ευκαιρία να συμπιέσουμε τα δισκάκια των 8GB σε δισκάκια των 4,5GB. Το Recode είναι η εξέλιξη της εφαρμογής αυτής, καθώς ο συγκεκριμένος προγραμματιστής δουλεύει πλεον για το Nero. Με το Recode μπορείτε να «αναδιαμορφώσετε» μια ταινία που είναι γραμμένη σε DVD 8GB σε DVD 4.5GB ή σε κάποιο άλλο φορμά (όπως το Nero Digital). Φυσικά η αποκωδικοποίηση δεν υποστηρίζεται…

Nero ShowTime
Το Power DVD απέκτησε ακόμη έναν φανατικό θαυμαστή! Το ShowTime καταφέρνει να αναπαράγει αποδοτικά τα DVD ή τα video clips σας, αφού όμως περιμένετε κανένα δίωρο για να φορτώσει!

Πρόταση στους developers:
Κλεψατε που κλέψατε το πρόγραμμα της Cyberlink, δεν μπορούσατε να βάλετε κι ένα skin που να είναι εξίσου λειτουργικό με το πρωτότυπο; Να αναγκαστώ να εγκαταστήσω κι άλλο πρόγραμμα στο φορητό μου;

Nero SoundTrax
Είστε Dj; Τότε σίγουρα θα έχετε βρει μια επαγγελματική εφαρμογή για μίξη! Είστε κάποιος που το παίζει Dj; Τότε το SoundTrax είναι ότι πρέπει για εσάς! Η τελευταία εφαρμογή βελτιώνει σημαντικά τα bugs του παρελθόντος. Μέσω αυτής μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αρχεία 7.1 ενώνοντας πολλαπλά audio files.



Nero Vision
Εδώ η εταιρία δίνει τα ρέστα της. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να επεξεργαστείτε video clips κάθε είδους, δημιουργώντας τις δικές σας ταινίες μικρού μήκους. Δημιουργήστε τα δικά σας DVD, σχεδιάζοντας τα μενού τους! Δημιουργήστε slideshows με τις φωτογραφίες σας. Αποθηκεύστε το έργο σας σε οποιοδήποτε φορμά για υπολογιστές, κινητά, iPod, PSP ή άλλες συσκευές.

Nero WaveEditor
Ένα έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων WAV ή MP3. Κόψτε, ράψτε, προσθέστε εφέ, αποθηκεύστε, τελειώσατε!

Nero Toolkit
Αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε στα πακέτα Nero είναι τα μικρά εργαλεία που ενσωματώνουν. Με αυτά μπορείτε να αποτρέψετε σε κάποιους χρήστες να αντιγράψουν DVD, να δοκιμάσετε τους δίσκους που μόλις γράψατε, να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανάγνωσης της συσκευής σας, να δείτε πληροφορίες για το σύστημά σας, να ανακτήσετε δεδομένα που έχουν διαγραφεί από κάποιο δίσκο και τέλος να βρείτε τα αρχεία που ψάχνατε μέσω μιας εφαρμογής τύπου Google Desktop. Με τέτοιες ευκολίες δύσκολα θα επιλέγατε άλλο multimedia software!



Nero SmartStart
Ένα πακέτο με τόσες εφαρμογές όπως το Nero θα έπρεπε να έχει ένα σημείο απ’ όπου θα μπορείς να επιλέγεις την κατάλληλη εφαρμογή για κάθε ενέργειά σου. Το νέο SmartStart έχει συντομεύσεις για κάθε εφαρμογή του πακέτου και επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να κάψετε CD/DVD, με πρωτόγονες όμως δυνατότητες. Να φανταστείτε ότι όταν προσπαθείτε να γράψετε ένα audio disc, δεν υπάρχει δυνατότητα ταξινόμησης κομματιών μέσα στη λίστα, με αποτέλεσμα να σβήνετε τα κομμάτια από αυτήν για να τα εισάγετε με την προτιμώμενη σειρά.

Ο χρήστης Αντίλογος λέει:
Μάλιστα! 3 εφαρμογές που γράφουν DVD με τον ίδιο τρόπο μέσα σε μια! Ευτυχώς που στο install έχει checkboxes!


Κατεβάστε το Trial της εφαρμογής
Διαβάστε τα tutorials

Ακόμη στο Something Digital:
Something Digital Windows Essentials
Μοντάρετε Videos Online! (Όλες οι Υπηρεσίες)
Ελέγξτε την ποιότητα των δίσκων που έχετε κάψει
Εγκό Αλμπανό Σόφτγουερ!
Gizmo Project: Ένα (ακόμη) δωρεάν τηλέφωνο για τον υπολογιστή σας!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!