Το e-bay το ξέρατε! Το AdSense της Google επίσης! Τώρα υπάρχει ακόμη ένας τρόπος για να βγάλετε λεφτά μέσω διαδικτύου! Αυτή τη φορά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας!

Καλώς ήρθατε στο Lulu.com! Πρόκειται για ακόμα μια δικτυακή τρέλα που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως! Για πρώτη φορά ένα site σου δίνει τη δυνατότητα να εκδόσεις το δικό σου βιβλίο, κερδίζοντας μάλιστα ποσοστά από τις πωλήσεις του! Η εταιρία αναλαμβάνει τη βιβλιοδεσία, την αποστολή και όλα τα εφοριακά.

Τι είδους βιβλία μπορώ να δημιουργήσω;
Μυθιστορήματα, Comic, μαγειρικής, manuals, οδηγούς ταξιδιών, παρουσιάσεις, μπροσούρες, εκμάθησης και ότι άλλο βάλει ο νους σας! Πέρα από βιβλία μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας photo albums, βιβλία γάμων, portfolios, αφίσες ή artworks. Τέλος το lulu.com επεκτείνεται και σε multimedia δημιουργίες, όπως εικόνες και γραφικά, μουσική, ringtones, ήχους, ταινίες, γραμματοσειρές, CD και DVD και eBooks.

Και πως λειτουργεί;
Άνοιξε το Word, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και γίνε ο επόμενος συγγραφέας του internet! Η υπηρεσία είναι αρκετά ξεκάθαρη. Ανεβάζεις το περιεχόμενο του βιβλίου και στη συνέχεια όποιος επιθυμεί μπορεί να το αγοράσει. Η ιστοσελίδα το εκτυπώνει, το στέλνει πακέτο κι εσείς αποκτάτε ένα χαρτζιλίκι για τον κόπο σας!

Φυσικά αν θέλετε κάτι πιο επαγγελματικό υπάρχουν και τα προπληρωμένα πακέτα που σας δίνουν ότι χρειάζεται το βιβλίο σας για να γίνει best seller! Το Starter Pack σας προσφέρει δημοσίευση ISBN, κριτικές ειδικών, προσαρμόσιμο εξώφυλλο, προσθήκη στο ηλεκτρονικό κατάστημα του site και άλλα πολλά. Το Advantage Pack απευθύνεται σε αυτούς που έχουν υψηλές βλέψεις και προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες προώθησης. Τα κόστη των δυο πακέτων είναι €402.50 και €523.25 αντίστοιχα.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Το lulu.com όμως δεν απευθύνεται μόνο σε επίδοξους συγγραφείς αλλά και σε αναγνώστες. Εδώ θα γνωρίσετε νέους ανεξάρτητους και ταλαντούχους καλλιτέχνες που ακόμα δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι. Επίσης θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα δώρα για τους φίλους ή για τα παιδιά σας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι οι τιμές είναι αρκετά προσιτές.

Μένουμε Ελλάδα!
Ένα τέτοιο site δε θα μπορούσε να μην είχε απήχηση στο ελληνικό κοινό. Στο κατάστημα θα βρείτε αρκετά ελληνικά βιβλία από ανεξάρτητους συγγραφείς με τιμές που ξεκινούν από €6! Εντυπωσιακά είναι επίσης και τα αναμνηστικά άλμπουμ από ελληνικά νησιά.

Ο χρήστης Αντίλογος λέει:
Νομίζω ότι έχω βρει τον τρόπο για να γίνω διάσημος!


Ακόμη στο Something Digital:
Μίξη Ήχου Online και δωρεάν!
Όλες οι επερχόμενες υπηρεσίες της Google σε ένα post!
16 Web Messengers: Ανταλλάξτε μηνύματα με τους φίλους σας από τον… browser!
Μεγάλες Δικτυακές Απάτες μέσω E-Mail και τι κάνει ο Βrowser σας για αυτό!
STAR WARS ASCIIMATION!

2 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

teleia !!!proethmasthte gia to hmerologio enos allou

Ανώνυμος είπε...

buy valium online valium pill dose - lorazepam vs. valium dosage



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!