Οι 10 Αρχές του Something Digital

Στο SD τα post δε γίνονται για ποικιλία! Κάθε θέμα πρώτα διασταυρώνεται, φιλτράρεται, περνάει από αλκοτέστ, δημιουργείται το συνοδευτικό του artwork και μετά ξεκινάει η μαγική διαδικασία του posting!

Καμία από τις ειδήσεις ή τα γεγονότα που αναφέρονται στα post του site δεν είναι κατασκεύασμα της ατελείωτης φαντασίας του blogger! Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και από τα links που συνοδεύουν τα άρθρα.

Ο δημιουργός του προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός μπορεί. Ωστόσο αν υπάρξει κάποιο παράπονο σχετικά με αυτό ενημερώστε τον για να ξέρει…

Στο SD δεν υπάρχει λογοκρισία! Τα σχόλια που αφαιρούνται είναι είτε spam ή προσβάλλουν την προσωπικότητα κάποιου από τους συμμετέχοντες.

Καμία εταιρία δεν διαφημίζεται ή προωθείται, καθώς το blog αυτό συντηρείται αφιλοκερδώς! Σε κανένα μέρος του blog δεν υπάρχουν κρυφές διαφημίσεις ή παραπλανητικά μηνύματα. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο σε κάποιο σημείο του blog τότε καλύτερα να το αναφέρετε καθώς θα αποτελεί spam. Τώρα αν κάνουμε λίγη παραπάνω διαφήμιση στον IE συγχωρέστε μας!

Το blog σέβεται πνευματικά δικαιώματα. Οι εικόνες και τα video που συνοδεύουν τα posts προέρχονται είτε από άλλα sites του internet είτε από προσωπικό μου υλικό. Οι εικόνες συνοδεύονται πάντα από το όνομα του δημιουργού τους. Αν κάποιος πιστεύει ότι καταπατούνται τα πνευματικά του δικαιώματα ας επικοινωνήσει για να δηλώσει την αφαίρεση του υλικού του από το SD.

Όλα τα κείμενα του SD είναι γραμμένα από τον δημιουργό του και απαγορεύεται η αναδημοσίευση τους με οποιοδήποτε μέσο. Κείμενα που προέρχονται από άλλα μέσα εμπεριέχονται σε εισαγωγικά και συνοδεύονται από την πηγή τους. Το artwork, το λογότυπο του SD, το template design και μερικές από τις εικόνες και τα γραφικά του blog είναι πνευματική ιδιοκτησία του Sokin.

Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην σωστή αξιολόγηση των εφαρμογών, ωστόσο απόψεις που αφορούν συσκευές είναι καθαρά προσωπικές, καθώς ένας blogger σαν κι εμένα δε μπορεί να έρθει σε επαφή με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και μοιραίως δε μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη…

Τα στατιστικά και η επισκεψιμότητα του blog δεν δημοσιοποιούνται. Στο SD ο επισκέπτης δεν είναι απλά ένας αριθμός. Καλύτερα 10 ενεργοί επισκέπτες παρά 1000 που περνάνε και φεύγουν.

Το SD είναι… opensource! Η άποψή σας είναι το σημαντικότερο πράγμα. Σχολιάστε τα posts που σας ενδιαφέρουν για να δώσετε κι εσείς το δικό σας παρόν σε αυτό. Άλλωστε χωρίς… αυτά δεν υπάρχει Something Digital!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!