Αν το ξέρετε τότε σίγουρα θα αφιερώνετε άπειρες ώρες σε αυτό κατεβάζοντας ότι καινούριο κυκλοφορεί! Αν δεν το ξέρετε τότε αυτό το post είναι γραμμένο για εσάς! Πρόκειται για το δημοφιλέστερο Rapid-Sharάδικο της Ελλάδας με υλικό που σπάνια θα βρείτε.

Τι είναι;
Για να έχετε πρόσβαση στο site θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό δίνοντας το email σας. Από εκεί και πέρα όλο το υλικό είναι διαθέσιμο και σε εσάς. Πρόκειται στην ουσία για ένα forum, στο οποίο τα μέλη του συγκεντρώνουν ενδιαφέροντα αρχεία μουσικής, βίντεο, εφαρμογές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Τι θα βρω εκεί μέσα;
Στην κυριολεξία τα πάντα. Ελληνική και ξένη μουσική, δισκογραφίες καλλιτεχνών, μουσικές συλλογές, παραδοσιακά τραγούδια, παιχνίδια, προγράμματα, ελληνικές σειρές, e-books, wallpapers, παιχνίδια, ντοκιμαντέρ, HD videos και άλλα πολλά.

Πως κατεβάζω αρχεία;
Τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στο site Rapid Share. (Δείτε στο προηγούμενο αφιέρωμα του SD για τα αρχεία Rapid Share, που θα σας λύσει κάθε απορία) Στο Ellinadiko απλά αναφέρονται οι διευθύνσεις (URLs) που φιλοξενούνται και με ένα απλό copy-paste μπορείτε να τα κατεβάσετε.

Και πόσο νόμιμος θα αισθάνομαι μετά;
Καθόλου! Μη κατεβάσετε ούτε ένα αρχείο από αυτό το site! Σοβαρολογώ! Κανένα από τα αρχεία που θα βρείτε δεν είναι νόμιμο! Ακόμα και ο Αντίλογος συμφωνεί μαζί μου! Έτσι δεν είναι Αντίλογε;

Ο χρήστης Αντίλογος λέει:
Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική Dr. Sokin!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!