Blue Screen of Death Screensaver: Η υπέρτατη φάρσα!



Θέλετε να μάθετε ένα κολπάκι για να κάνετε τους φίλους σας να πανικοβληθούν, νομίζοντας ότι ο υπολογιστής τους έχει κολλήσει; Η ιδέα είναι απλή! Την ώρα που δουλεύουν μπροστά στο PC απασχολήστε τους με κάτι άσχετο, έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε τον έλεγχό του!

Ελάτε τώρα κάτι θα βρείτε! Πείτε ότι διψάσατε και ότι θέλετε ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα! Πείτε ότι τους ζητάει κάποιος στο τηλέφωνο! Κάτι που θα το πιστέψουν τέλος πάντων!

Τώρα συνδέστε το φλασάκι σας και φορτώστε το BlueScreen Screen Saver. Πρόκειται για ένα screensaver–φάρσα που κατασκευάστηκε από την ίδια την Microsoft! Βλέπετε οι προγραμματιστές της εταιρείας είναι αρκετά cool και δεν μασάνε με τα σχόλια κατά της δουλειάς τους! Εγκαταστήστε το και θα εμφανιστεί η οθόνη επιλογής screensaver. Ρυθμίστε το έτσι ώστε να εμφανίζεται μετά από 1 λεπτό αδράνειας.

Μπορείτε ακόμα να πατήσετε το κουμπί της προεπισκόπησης. Ότι κι αν κάνετε όμως κάντε το γρήγορα γιατί ο/η φίλος/η σας επιστρέφει από την κουζίνα..!

Παίξτε τον ανήξερο και πιείτε το νερό που σας έφερε σαν να μην συνέβη τίποτα. Παίξτε το αδιάφορος…

Όχι δε θα ήταν έξυπνο να αρχίσετε να σφυρίζετε!

Μπορείτε να σχολιάσετε το γεγονός ότι ο υπολογιστής έχει κολλήσει και κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις! Τώρα το αν θα σας καταλάβει με την πρώτη ή όχι είναι στο δικό σας χέρι. Πάντως ότι κι αν δείτε μην τρομάξετε…



Το BlueScreen της Microsoft είναι συμβατό με όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας. Εμφανίζει την γνωστή σε όλους μας «μπλε οθόνη» και προειδοποιεί τον χρήστη ότι έγινε κάποιο λάθος στο σύστημα και ότι απαιτείται restart. Μετά η οθόνη μαυρίζει και ανάλογα με την έκδοση των Windows που έχετε εγκατεστημένη εμφανίζεται η αντίστοιχη οθόνη εκκίνησης. Το λειτουργικό φορτώνει ξανά. Μάταια όμως! Τα Windows απ’ ότι φαίνεται ότι κολλούν και πάλι!

}QUICK TIP{
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με πραγματικές διαβολικές μπλε οθόνες σε Windows xp ή Vista τότε μπορείτε να απενεργοποιήστε τα αυτόματα restart. Κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και επιλέξτε Ιδιότητες. Επιλέξτε για προχωρημένους και από τις ρυθμίσεις εκκίνησης απενεργοποιήστε τη λειτουργία «Αυτόματη επανεκκίνηση».


3 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

konfou είπε...

Εγώ θα το κάνω όταν θα έχουμε Πληροφορική στο σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Το έχω κάνει στη δουλειά με 100% επιτυχημένα αποτελέσματα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό!!!



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!