Δε μπόρεσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου να μη δημοσιεύσει απόσπασμα από άλλο site, γιατί το παρακάτω υλικό πραγματικά αξίζει! Όσοι από σας λατρέψετε αυτό το post (μαζί με τον blogger) τότε επισκεφθείτε το Original Source που κυριολεκτικά «τα σπάει»! Εκεί θα βρείτε αμέτρητα τέτοια bugs...

Κάποτε κάποιος είχε πει ότι όσο σίγουρος είσαι για μια εφαρμογή που έχεις προγραμματίσει, όσο βέβαιος είσαι ότι θα δουλέψει χωρίς σφάλματα, τόσο περισσότερα bugs τελικά θα αντιμετωπίσεις! Κάποιος άλλος όμως του απάντησε ότι όταν κάτι είναι ηλίθιο αλλά δουλεύει, τότε τελικά δεν είναι ηλίθιο!

Για ακόμη μια φορά το Something Digital σας παρουσιάζει τα πιο αστεία bugs που θα βρείτε στο internet! Εντάξει! Ίσως μερικά να είναι επεξεργασμένα και να μην αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, αλλά όλα αξίζουν την προσοχή σας!
^ Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης του Βασιλάκη!^ Με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζω να σταματήσω!^ Όταν είσαι έτοιμος πες μου...^ But What time is it είπαμε;^ Η επαναστατική λειτουργία "Font Color" δεν είναι διαθέσιμη στην trial έκδοση! Παρακαλώ αγοράστε την εφαρμογή!^ Αχεμ... Νομίζω ότι είδα ένα keygen σε κάποιον φάκελό σου!^ Ο ορισμός του "Protect your source" και του "secure your data"!^ Πραγματικά πολύ χρήσιμη πληροφορία!^ Δε πρόκειται να σε αφήσω να βάλεις τα Linux ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο!^ Ευχαριστώ δε θα πάρω...^ Η απόδειξη ότι κάποιοι από τους προγραμματιστές της Microsoft δούλευαν σε Ελληνική δημόσια υπηρεσία!^ Κολλημένος με την ασφάλεια;^ Αμέσως! Τίποτ' άλλο;

Συγχαρητήρια, ο browser σας κατάφερε να τα κατεβάσει όλα μέχρι εδώ! Ως bonus του δίνουμε ακόμη 2 (δικά μου αυτά:P).^ Αυτοί οι Γερμανοί έχουν γίνει απίστευτα σαλιάριδες!^ Στα μούτρα σου!

Δείτε ακόμα
Η εφαρμογή αυτή σταμάτησε να λειτουργεί. Να την τεμαχίσω;

2 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Άγγελος είπε...

Πολύ καλή συλλογή. Έχω να προσθέσω ακόμα δύο:

1. http://asynadak.pblogs.gr/2007/09/to-kalytero-programming-tip-olwn-twn-epohwn.html

2. http://asynadak.pblogs.gr/2007/10/to-pio-asteio-error.html

DrTeddy είπε...

"Τα Windows δεν μπορούν να τερματίσουν, προχωρήστε σε format"

Ax, καταραμένες μπλε οθόνες....μια ζωή τις υποφέρω...Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!