Nokia Internet Radio





Τα πρωινά Κυριακής έχουν σταθεροποιηθεί το τελευταίο διάστημα. Αρκετός καφές στην κούπα, το RSS να κατεβάζει συνεχώς νέα θέματα και τα Windows να κατεβάζουν συνεχώς νέες ενημερώσεις. Ώρα για να χαλαρώσουμε λιγάκι μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Και τι είναι πιο χαλαρωτικό από το να ακούς μουσική. Πιάνω το κινητό στο χέρι, επιλέγω τη χώρα, ή το είδος μουσικής και το σταθμό που θέλω να ακούσω και πατάω το play. Όλα τα άλλα είναι θέμα ευρυζωνικότητας!

Γιατί internet radio; Γιατί όταν ακούς όλη τη μέρα ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αρχίζεις και συνηθίζεις τις playlists και μετά βαριέσαι τη ζωή σου! Και γιατί να ανοίξετε το PC για να ακούσετε μουσική; (Είπαμε έχουμε και ένα οικολογικό συναίσθημα). Συνδέστε το κινητό σας στον ενισχυτή ή σε οποιοδήποτε σύστημα ηχείων. Κατεβάστε το Nokia Internet Radio και με τη βοήθεια WiFi απολαύστε ατελείωτες ώρες μουσικής και ενημέρωσης.



Υπάρχουν εκατοντάδες σταθμοί από όλον τον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον σας ταιριάζει ανάλογα με το είδος της μουσικής που ακούτε, τη χώρα από την οποία εκπέμπουν, τη γλώσσα που μιλάνε ή την δημοτικότητά τους. Έτσι δημιουργείτε την δικιά σας Favorite List με τους σταθμούς που θέλετε. Η ποιότητα είναι ικανοποιητική και διαφέρει ανάλογα με τον σταθμό. Οι περισσότεροι εκπέμπουν σε 128Kbps αλλά υπάρχουν και μερικές εκπλήξεις στα 320.

Φυσικά και υπάρχουν ελληνόφωνοι σταθμοί. Μάλιστα από όλη τη χώρα. Επίσης μπορείτε να ακούσετε σταθμούς του εξωτερικού που μιλούν Ελληνικά! Δυστυχώς απουσιάζουν αρκετά μεγάλα ονόματα από την λίστα των διαθέσιμων ραδιοσταθμών αλλά δύσκολα θα σας λείψει κάποια μελωδία!



Θα χρειαστείτε…
[1] Κινητό τηλέφωνο που να ενσωματώνει κεραία WiFi και να βασίζεται στο λειτουργικό Symbian, πλατφόρμας S60. Δεν είναι ανάγκη να έχετε κινητό Nokia. Ακόμη και ένα Symbian Samsung μας κάνει!
[2] Σύνδεση ADSL ταχύτητας 1+ Mbps και WiFi Router. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το internet του γείτονα αλλά δε θα σας το συνιστούσα!

Κατεβάστε το Nokia Internet Radio στο κινητό σας

Να είστε σίγουροι ότι το ίδιο ακριβώς θα γίνει και με τους τηλεοπτικούς σταθμούς σε λίγα χρόνια…

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφέρον, αν και το κινητό μου δεν το υποστηρίζει....

και μια απορία άσχετη με το θέμα, αλλά μιας και ειναι τεχνολογικό blog ας σε ρωτήσω:
έχω ram Supertalent 512MB DDR-2 533MHz CL4(αρκετά παλιά, τουλάχιστον 3 χρονων)
τι μνήμη να πάρω που να είναι συμβατή με αυτή, από 512mb-1gb, θα έπαιρνα την ίδια, αλλά απ'όσο είδα δεν κυκλοφορεί πια.



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!