Μίξη Ήχου Online και δωρεάν!

Photobucket

Συνηθίζετε να το παίζετε Dj στους φίλους σας, επιλέγοντας μουσική σε ξέφρενα πάρτι; Από σήμερα μπορείτε να το κάνετε και online και μάλιστα ανέξοδα! Το concept είναι αρκετά απλό! Ανοίγετε τον browser σας και κάνετε login στο ανάλογο website. Στη συνέχεια επιλέγετε τα samples που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τα επεξεργάζεστε με τον online mixer. Οι περισσότερες υπηρεσίες σας δίνουν και free samples, έτοιμα για μίξη!

Κάτι σαν το ejay, μόνο που δεν απαιτείται αγορά και εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται από σας είναι να γίνετε μέλη στις πιο μπιτάτες κοινότητες του internet. Το SD θα σας βοηθήσει να τις ανακαλύψετε…



Splice Music
Το Splice είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες του είδους. Μόλις γραφτείτε στην υπηρεσία έχετε άμεσα πρόσβαση σε αμέτρητα free samples, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα δικά σας κομμάτια. Ακόμη μπορείτε να «δανειστείτε» τις μίξεις άλλων χρηστών.



Με το που θα επιλέξετε κάτι μεταφέρεστε αυτόματα στον online mixer του site, ο οποίος φορτώνει στο δευτερόλεπτο και δεν απαιτεί από εσάς ιδιαίτερες γνώσεις. Η λειτουργία του είναι παρόμοια με οποιαδήποτε εφαρμογή του είδους. Δημιουργείτε tracks και προσθέτετε τα samples που έχετε ανεβάσει ή αυτά που σας παρέχει το site. Μπορείτε να ρυθμίσετε διάφορους παραμέτρους για το κάθε ένα (όπως για παράδειγμα η ένταση του track) ή να επιλέξετε αν θα παίζει ή όχι στην τελική μίξη. Η εφαρμογή μπορεί να αναπαράγει την μουσική σε πραγματικό χρόνο. Τέλος έχετε στη διάθεσή σας 9 διαφορετικά effects.

Φυσικά το Splice Music έχει και δυνατότητες online κοινότητας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, στο οποίο και θα υπάρχει όλη η μουσική που δημιουργείτε ή που σας αρέσει. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες και να ανταλλάξετε μουσικές απόψεις με όλα τα μέλη του site. Στην ενότητα sounds φιλοξενούνται οι δουλειές όλων των χρηστών, οι οποίες μάλιστα προστατεύονται και με creative commons.



YourSpins
Η υπηρεσία αυτή διαφέρει λιγάκι από την προηγούμενη και έχει περισσότερο διαφημιστικό χαρακτήρα. Το site σας δίνει τη δυνατότητα να μιξάρετε πραγματικά τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών αυξομειώνοντας την ένταση του κάθε οργάνου, των φωνητικών, του καλλιτέχνη κλπ. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε κάποιο εφέ σε κάθε track. Όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο, καθώς παίζει το κομμάτι.

Το site σας δίνει ακόμη δυνατότητες δημιουργίας προφίλ μέλους, forum, ringtones και plugins. Τέλος σε αυτό μπορείτε να βρείτε τα προφίλ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην υπηρεσία αλλά και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς.

Ακόμη στο SD
Μοντάρετε Videos Online! (Όλες οι Υπηρεσίες)
Διορθώστε τις φωτογραφίες σας Online!
Opera Mini 4.0: Τώρα όλο το Internet χωράει στο κινητό σας!
Google Black
Webtops: Ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα στον υπολογιστή σας, τώρα και Online!

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

David Kelor είπε...

Hi friends!
Are you bored with your phone's default ringtone? And you want to change the boring ringtone? I will recommend to you the list of the best ringtones for Android, you may consider downloading your phone.

Ringtones for the best phone:
- Download Nannaku Prematho ringtone mp3
- Download Mission Impossible ringtone mp3
- Download Kim Possible ringtone mp3
- Download Marathi ringtone mp3
- Download Airtel ringtone mp3
Here are some popular ringtones. You can also find other unique ringtones at:https://ringtonesmobile.net/



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!