Διορθώστε τις φωτογραφίες σας Online!



Μερικές φορές χρειάζεται να επεξεργαστείς κάποιες φωτογραφίες για να «καλύψεις» τις ατέλειές τους. Το Picnik σου δίνει την ευκολία να το κάνεις ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν είσαι, εύκολα και δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό!

Ανεβάζοντας απλά τις φωτογραφίες στην εφαρμογή, έχετε πρόσβαση σε μια σειρά (απλών) φίλτρων και εργαλείων που θα σας λύσουν τα χέρια. Δε χρειάζεται εγκατάσταση και τρέχει σε κάθε browser. Μπορείτε να διορθώσετε το χρώμα της, την έκθεση, τα χρώματα, να διορθώσετε τα κόκκινα μάτια και πολλά άλλα. Μπορείτε να εισάγετε κείμενο, σχήματα, εφέ χρωμάτων και frames.

Το μεγάλο ατού του Picnik είναι ότι υποστηρίζει τις υπηρεσίες flickr, Photo Bucket, Picasa Web Albums και Facebook. Έτσι είναι εύκολη η μεταφορά εικόνων από αυτές τις υπηρεσίες, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζετε και να ανεβάζετε ξανά τις φωτογραφίες στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε φωτογραφία που υπάρχει στο PC σας και αφού την επεξεργαστείτε να την αποθηκεύσετε εκ νέου σε μορφή JPG, GIF, PNG, BMP, PDF ή ακόμα και σε TIFF.

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι απίστευτα φιλικό και ευχάριστο και θα βοηθήσει τους αρχάριους χρήστες που δεν έχουν έρθει σε επαφή ποτέ με ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Δοκιμάστε το!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!