Αν το καλοσκεφθείτε για λίγο θα δείτε ότι η Nokia είναι ο Φοίβος των κινητών τηλεφώνων! Παράγει τόσα πολλά είδη συσκευών που στοχεύουν σε διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων. Κάθε κινητό της εταιρίας έχει τις δικές του αρετές και τα δικά του πλεονεκτήματα. Σε αυτό το post θα ανακαλύψουμε από πού εμπνέεται η Nokia λίγο πριν σχεδιάσει το επόμενο κινητό της τηλέφωνο…


1
Nokia N76
Hello Moto!

Όσο περίεργο και αν φαίνεται το κινητό της αριστερής εικόνας δεν είναι ίδιο με αυτό της επόμενης! Ούτε καν έχουν κατασκευαστεί από την ίδια εταιρία. Το story πρέπει να έχει ως εξής: Όταν τα διευθυντικά στελέχη της Nokia είδαν τους υπαλλήλους τους να κυκλοφορούν με μοντέλα της Motorola είπαν «Αυτό εμείς δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» και αμέσως μετά φώναξαν τον σχεδιαστή της εταιρίας στο γραφείο! Η συνέχεια έγινε Ν!



2
Nokia Xpress Music
Μουσικόθηκε!

Η επιδημία που έχει ξεσπάσει τώρα τελευταία με τα κινητά Walkman δεν έχει σταματημό. Πρόκειται για την δημοφιλέστερη σειρά κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορεί στα Ελληνικά Λύκεια! Μάλλον αυτή θα είναι η κατηγορία καταναλωτών που σκοπεύει να αποσπάσει η Nokia από την Sony. Κινητά που απλά παίζουν μουσική!



3
Nokia N81
Ή μήπως W810i;

Πρόκειται για το καλύτερο μουσικό κινητό της εταιρίας. To νέο N81 προσφέρει παρόμοιες μουσικές λειτουργίες με τα κινητά Walkman, ενσωματώνοντας τον τροχό κύλισης Navi, που αν και προσπαθεί να δώσει την αίσθηση του Click Wheel των iPod, τελικά αποτυγχάνει παταγωδώς! Ακόμα και η ίδια η εταιρία το έχει απενεργοποιημένο κατά την πρώτη εκκίνηση του τηλεφώνου.



4
Nokia N82
Ανταγωνιστές στην κακογουστιά!

Δεν πέρασε λίγος καιρός που η LG απέσυρε το KG920 από την αγορά. Πρόκειται για το πρώτο κινητό τηλέφωνο που είχε λειτουργίες πραγματικής ψηφιακής κάμερας. Για πρώτη φορά είδαμε 5MP σε κινητό. Η μεγάλη του ανάλυση όμως δεν ήταν το μόνο κοινό στοιχείο. Το KG920 έμοιαζε με ψηφιακή κάμερα και αυτό μάλλον θα ξένισε τους αγοραστές.

Παρόμοια απόπειρα κάνει τώρα και η Nokia παρουσιάζοντας το N82. Πρόκειται για το φωτογραφικό κινητό της σειράς N. Έχει κάμερα 5MP με φακό Carl Zeiss και Xenon Flash. Είναι μάλλον η μοίρα μας τα «φωτογραφικά κινητά» να μοιάζουν με φωτογραφικές μηχανές!



5
Nokia Ε90 Mocca
Παντόφλα πολυτελείας!

Είσαστε σοβαρός επιχειρηματίας; Αυτό το κινητό είναι για εσάς! Είναι μικρότερο από έναν τηλεφωνικό θάλαμο! Κάνει ότι και τα palmtop αλλά δεν έχει οθόνη αφής! Μπορείτε εύκολα να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας αρκεί να έχετε συνδρομή σε γυμναστήριο, αφού ζυγίζει όσο 3 απλά κινητά. Κοστίζει μόνο €849 με δώρο τις ξεχειλωμένες τσέπες!



6
Nokia Ε61i
Κινητά Wide Screen!

Όχι ο Blackberry δεν πήρε μεταγραφή στην Nokia, ούτε εξαγοράστηκε από αυτήν! Μη δείτε κινητό με QWERTY πληκτρολόγιο… Πρόκειται για την νέα επαγγελματική πρόταση της Nokia που ευτυχώς δεν την έχουμε δει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Βλέπετε ακόμα και στις φωτογραφίες προώθησης της συσκευής, τα μοντέλα χρησιμοποιούν άλλο κινητό, εμφανώς πιο λεπτό.

Ακόμη στο SD:
DivX στο κινητό!
Δωρεάν SMS από το internet!
Πόσο πάει το SMS στην Ελλάδα;
Τηλεχειρισμός του υπολογιστή από το… κινητό!
Opera Mini 4.0: Τώρα όλο το Internet χωράει στο κινητό σας!

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxaxa gelasa poly me tin pantofla :P Poly wraio!

Natasha



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!