Πόσο πάει το SMS στην Ελλάδα;



Οι διαφημίσεις των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας είναι το μόνο μέρος, από το οποίο δε θα μπορέσετε ποτέ να βγάλετε άκρη για το ποιο πακέτο ομιλίας (στην περίπτωσή μας μηνυμάτων) από τα διαθέσιμα συμφέρει πραγματικά! Κάθε εταιρία έχει «το πιο φθηνό sms της αγοράς»! Κάθε πακέτο είναι «το φθηνότερο»! Ένα βήμα πριν από τη νευροπάθεια, οι υποψήφιοι καταναλωτές τελικά συμβουλεύονται τιμοκαταλόγους εταιρειών για να καταλήξουν στην πιο συμφέρουσα λύση! Αμ δε…

Η κατάσταση χειροτερεύει αφού οι μεγάλες εταιρίες κάνουν ότι μπορούν για να μπερδέψουν τους συνδρομητές τους, έτσι ώστε να μην γίνεται ξεκάθαρο με την πρώτη ποιος προσφέρει τι. Πακέτα 100 μηνυμάτων, προσφορές που σου δίνουν απεριόριστα sms, ακόμη και «προνομιακές» κάρτες ανανέωσης χρόνου! Το SD σας παρουσιάζει τον υπέρτατο οδηγό για φθηνότερα SMS!



Ποιο πακέτο σύνδεσης να επιλέξω;
Αν είστε από αυτούς που στέλνουν αβέρτα sms και δεν μιλούν πολύ στο τηλέφωνο, τότε ξεχάστε τα συμβόλαια σύνδεσης! Το sms σε αυτά είναι αρκετά ακριβό (περίπου 10 λεπτά ανά sms) αλλά η χρέωση για κλήσεις είναι η πλέον συμφέρουσα.

Οπότε τα καρτοκινητά είναι η μόνη σας λύση. Κι εδώ όμως υπάρχουν κατηγορίες. Υπάρχουν πακέτα καρτοκινητής για συνδρομητές που θέλουν φθηνή ομιλία και δεν τους ενδιαφέρει η χρέωση sms και πακέτα που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς που το πληκτρολόγιο του κινητού τους έχει γίνει η συνέχεια του χεριού τους. Στην δεύτερη περίπτωση η πραγματοποίηση κλήσεων είναι απαγορευτική αφού σε μερικές περιπτώσεις είναι 4πλάσια των αντίστοιχων πακέτων ομιλίας!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις όλων των καρτοκινητών για την απλή αποστολή ενός μηνύματος sms. Όπως είναι λογικό οι μικρότερες εταιρίες (βλ. Q Telecom) έχουν σημαντικά χαμηλότερες χρεώσεις από τις μεγάλες. Επιλέχθηκαν πακέτα σύνδεσης με φθηνό sms (Vodafone CU, Cosmote What’s Up κλπ…)



Γιατί οι μεγάλες εταιρίες έχουν τόσο ακριβό sms;
Φαντάζομαι ότι θα έχετε κι εσείς την ίδια απορία! Μπορεί οι μεγάλες εταιρίες να έχουν αρκετά υψηλότερες χρεώσεις για την αποστολή ενός απλού sms, παρέχουν όμως τη δυνατότητα ενεργοποίησης προπληρωμένων πακέτων.

Η χρέωση των sms μπορεί να φτάσει μέχρι και 0.5 λεπτά αν κάποιος ενεργοποιήσει προπληρωμένο πακέτο με 100 sms, το οποίο κοστίζει 5€. Εάν λοιπόν στέλνετε συχνά μηνύματα sms, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές, ενεργοποιώντας το πακέτο που σας ταιριάζει.



Προσοχή! Πακέτα έχει και η Mo’Mad αλλά απευθύνονται για αποστολή μηνυμάτων σε συνδρομητές της και όχι προς συνδρομητές άλλων δικτύων…

Επίσης υπάρχουν πακέτα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Πακέτα με άπειρα sms, 500 ή 250 sms, συνδυασμοί μηνυμάτων sms και mms και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρίας σας και ενημερωθείτε για τα πακέτα που μπορείτε να ενεργοποιήσετε από το καρτοκινητό σας…

Τιμοκατάλογοι Εταιριών
Cosmote What's Up
Vodafone CU
Wind F2G
Q Telecom
Frog Mobile
Mo'Mad

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Eleni74 είπε...

Φοβερό άρθρο! πολύ λεπτομερές!



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!