Τα νέο οπλοστάσιο της Nokia!



Οι μεγάλες εταιρίες κινητών τηλεφώνων προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για να κρατήσουν τους πελάτες τους μακριά από το μεγάλο κακό! Σε μια πρόσφατη παρουσίαση, η Nokia έφερε στο φως της δημοσιότητας τα νέα μοντέλα κινητών της. Υπάρχουν συσκευές για κάθε γούστο και χρήση. Ας τις γνωρίσουμε λοιπόν...

Το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, επιστρέφει με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη, βελτιωμένη σχεδίαση και χωρητικότητα 8GB!



Όχι δεν κάνετε λάθος! Το N95 είναι αυτό που κοιτάτε στην φωτογραφία! Είδατε το μαύρο χρώμα πόσο πολύ αλλάζει ένα κινητό; Η Nokia φαίνεται ότι έχει βρει μια πολύ καλή τεχνική marketing με το να επανακυκλοφορεί τα ίδια και τα ίδια κινητά με ελαφρώς βελτιωμένα χαρακτηριστικά…

Η νέα έκδοση είναι κατά 1 εκατοστό πιο ψηλή, 9 γραμμάρια πιο βαριά, έχει οθόνη κατά 1 pixel μεγαλύτερη (αν νομίζετε ότι κάνω χιούμορ τότε δείτε και μόνοι σας το συγκριτικό των δυο συσκευών…), με μόλις 8GB εσωτερική μνήμη (!!!) και μια μικρή βελτίωση στην ανάλυση των φωτογραφιών του. Το πρόβλημα της ταχείας… αποφόρτισης, που μας προβλημάτισε στο N95, θα συνεχίσει να υπάρχει και στο βελτιωμένο μοντέλο, καθώς απ’ ότι φαίνεται η μπαταρία είναι ίδια.

Μετά από αυτές τις αλλαγές μπορώ με σιγουριά να πω ότι το iPhone έχει μείνει κάπως πίσω. Εμ… Nokia είναι αυτή δε θα έμενε με σταυρωμένα χέρια!..



Επόμενο χτύπημα το N81! Ένα κινητό που στοχεύει στους λιγάκι πιο… παιχνιδιάρηδες! Η οθόνη του χρησιμοποιείται πλαγίως για gaming, χρησιμοποιώντας τα ειδικά πλήκτρα.



Ενσωματώνει κάμερα 2MP, υποστηρίζει WLAN και Bluetooth 2.0. Η τιμή υπολογίζεται γύρω στα 400 με 500€.



Το παραπάνω κινητό είναι σίγουρα διαφορετικό από ότι άλλο έχετε δει! Το N92 είναι το απόλυτο κινητό τηλέφωνο για τους λάτρεις των multimedia. Επίσης είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που υποστηρίζει τηλεόραση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DVB-H. Έχει οθόνη 2.8 ιντσών, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα 2MP και πλήκτρα συντομεύσεων για κάθε λειτουργία. Η οθόνη του περιστρέφεται στα αριστερά και η συσκευή μετατρέπεται σε φορητή τηλεόραση!



Το επόμενο αναμενόμενο μοντέλο είναι το 7910 Prism. Πρόκειται για μια συσκευή με προσεγμένο design, που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα εμφανίσιμο κινητό (κυρίως σε γυναίκες). Σε επίπεδο χαρακτηριστικών δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η πρώτη επαφή όμως με το 7910 σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους…

Αλουμινένιο πίσω κάλυμα, εξαιρετικά light effects που προσαρμόζονται με 49 διαφορετικά χρώματα κάθε φορά που το τηλέφωνο ανοίγει/κλείνει ή βρίσκεται σε αναμονή, εκπληκτικά κινούμενα wallpaper που είναι ξεχωριστά σε κάθε τηλέφωνο, 2MP κάμερα, 1GB μνήμη και οθόνη OLED 16 εκατομμυρίων χρωμάτων.



Και αφού εντυπωσιαστήκαμε με τα κορυφαία μοντέλα της εταιρίας, ας δούμε και κάτι πιο… γήινο... Τα 5610 και 5310, που θα εμφανιστούν σύντομα στην αγορά ανήκουν στην κατηγορία των κινητών για μουσικόφιλους, αν και μεταξύ μας κάθε λάτρης μουσικής θα ήθελε ένα N95 ή ένα Ν81… Οπότε καταλαβαίνετε ότι στοχεύουν στη μεσαία κατηγορία χρηστών, η οποία δεν θα ξόδευε μια περιουσία για να αγοράσει κάποια από τις παραπάνω συσκευές.



Και τα δύο έχουν αξιοπρεπή εμφάνιση (οι προηγούμενες εκδόσεις τους δεν βλεπόντουσαν!) και ενσωματώνουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και είναι αρκετά ελαφριές και λεπτές συσκευές.

Επισκεφθείτε το site της εταιρίας.

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!