iPod Nano 4g

iPod Nano 4g Audio/Video

Το iPod Nano που αγαπήσαμε επιστρέφει στα ράφια των καταστημάτων. Φαίνεται ότι η τελευταία απόπειρα της Apple για να αλλάξει την εμφάνισή του δεν απέφερε καρπούς. Το προηγούμενο μοντέλο δε μας γέμισε και πολύ το μάτι. Αυτή τη φορά όμως η Apple έβγαλε όλους τους κρυμμένους άσσους που είχε κάτω από το μανίκι της, συνδυάζοντας πετυχημένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες από τα υπόλοιπα προϊόντα της.

#1 ΜΠΙΓΚ ΣΚΡΙΝ
Το νέο iPod Nano έχει ακριβώς την ίδια "μεγάλη" οθόνη με την προηγούμενη γενιά Nano. Μη σας μπερδεύει που είναι στενή, αν την περιστρέψετε κατά 90 μοίρες θα μπορέσετε με άνεση να παρακολουθήσετε ένα video clip ή ένα photo album.

#2 ΑΞΕΛΟΜΕΤΕΡ
Ξαπλώστε το iPod Nano ή σηκώστε το όρθιο! Η οθόνη θα ακολουθήσει. Ο αισθητήρας βαρύτητας του iPhone ενσωματώθηκε με επιτυχία και στον πετυχημένο μουσικοπαίχτη!

#3 ΣΕΙΚ ΚΟΝΤΡΟΛ
Αν βαρεθήκατε το κομμάτι που παίζει τότε ανακινήστε την συσκευή και θα αλλάξει τραγούδι. Πολύ καλό χαρακτηριστικό, το οποίο θα δυσκολέψει λιγάκι τους χορευτές που παίζουν στο διαφημιστικό!

#4 ΤΖΙΝΙΟΥΣ
Επιλέξτε ένα τραγούδι που θέλετε να ακούσετε αυτή τη στιγμή - right here right now. Ενεργοποιήστε το Genius και αυτό θα αναλάβει να φτιάξει μια playlist με τραγούδια που ταιριάζουν απόλυτα με το συγκεκριμένο κομμάτι.


#5 ΑΠΝΤΕΙΤΕΙΝΤ ΜΕΝΟΥ
Αναβαθμισμένο μενού χειρισμού που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την λειτουργία της συσκευής. Πέρα από το μαγευτικό Cover Flow, το μεσαίο κουμπί δίνει περισσότερες επιλογές όταν το κρατήσετε πατημένο, κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής.

#6 ΣΠΟΟΥΚΕΝ ΜΕΝΟΥΖ
Τι θα λέγατε αν η συσκευή σας μιλούσε; Όχι μόνο προφέρει τους τίτλους των επιλογών των μενού, αλλά τον τίτλο του κομματιού που παίζει, τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ! Τώρα ο χειρισμός γίνεται και με κλειστά μάτια!



#7 ΚΟΛΟΡΖ ΟΦ ΔΕ ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ
Η νέα γενιά iPod Nano θα βοηθήσει τους λάτρες της συσκευής να βγάλουν τα απωθημένα τους! 9 διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.


#8 ΣΤΥΛ ΔΕ ΜΠΕΣΤ
Πέρα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά που είναι το κερασάκι στην τούρτα το iPod Nano είναι μια αξιόλογη συσκευή πολυμέσων. Η ποιότητα αναπαραγωγής είναι υποδειγματική. Οι λειτουργίες του είναι πραγματικά απίστευτες σε σχέση με το μικρό μέγεθός του. Και όλα αυτά με φοβερή ευκολία και λειτουργικότητα.

LOVE Τα δίνει όλα σε απίστευτα μικρές διαστάσεις!

HATE Ίσως η Apple δίνει βάρος σε μικρές λεπτομέρειες και έχει ξεφύγει λιγάκι από την κατασκευή ενός MP4 player. Βέβαια... Θα μου πείτε iPod είναι!
Μερικοί ίσως σχολιάσουν την τιμή του. Ο φθηνότερος "παίχτης" με χωρητικότητα 8GB στοιχίζει γύρω στα 100€. Ε κάντε κι εσείς λίγη οικονομία δε βλάπτει!
RATE
5/5
PRICE
159,00
Gadgetize it!

3 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Μολις σημερα το απογευμα παρελαβα το ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!
Τιμη: 139€ απο το apple store (το κοκκινο δεν κυκλοφορει στα μαγαζια).
by the way 139€ κανει και στα μαγαζια, τουλαχιστον εδω στο Βελγιο, και οχι 100 οπως αναφερεις

fresco είπε...

πολύ καλό...αν και λίγο ακριβό, έτσι δεν είναι;...λες να το πάρω σε μπλε;;;!!!

@ανώνυμε
το price tag λέει 159 (άρα 20euro πάνω από το Βέλγιο). Τα 100 αναφέρονται σε τιμές mp3players των 8gb για σύγκριση

Ανώνυμος είπε...

στην ελλάδα έχει έρθει, και αν σε ποια μαγαζια το έχουν? αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε apple stores εδώ, έτσι?



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!