Yamaha YDS-10S Audio/Video

Ο πιο απλός τρόπος για να συνδέσεις το iPod με κάποιον ενισχυτή είναι με ένα καλώδιο Mini jack δυο εξόδων. Αν όμως θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι από τον καναπέ σου κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις τραγούδι και θέλεις την απόλυτη ποιότητα ήχου, τότε ένα Universal Dock μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Τώρα αν έχεις επενδύσει σε κάποιο από τα μοντέλα ενισχυτών της Yamaha που υποστηρίζουν αυτό το dock τότε μην το σκέφτεσαι άλλο! Να ένα



Τοποθέτησε το iPod στην θήκη και αυτόματα θα αναγνωριστεί από τον ενισχυτή σου. Οι πληροφορίες του κομματιού που παίζει υπάρχουν πλέον στην οθόνη του ενισχυτή. Πολύ εύκολα θα μπορείς να επιλέξεις τραγούδι από την τηλεόρασή σου, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της Yamaha. Δεν χρειάζονται εξτρά τηλεκοντρόλ, ούτε να σηκώνεσαι κάθε τρεις και λίγο!

Η λειτουργικότητα της συσκευής δε σταματάει εδώ. Μπορείς ακόμα να προβάλεις τις εικόνες ή τα βίντεο που υπάρχουν στο iPod σου απευθείας στην τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να συνδέσεις έξτρα καλώδιο. Και εδώ χρησιμοποιείται το τηλεχειριστήριο του ενισχυτή.



Θα αναρωτιέστε πως γίνονται όλα αυτά; Είναι απλό! Οι ενισχυτές της Yamaha διαθέτουν ειδική έξοδο S-Video για να συνδέονται με την τηλεόραση. Από εκεί μπορείς να ρυθμίζεις τον ήχο, να χειρίζεσαι παραμέτρους κλπ. Τώρα συνδέοντας το dock της εταιρίας στον ενισχυτή, αυτός προβάλει στην τηλεόραση το τυπικό μενού ενός iPod (Μουσική, Φωτογραφίες, Βίντεο κλπ.) και σου επιτρέπει την πλοήγηση σε αυτό με το ίδιο τηλεχειριστήριο.

Δείτε το σε πράξη
Δείτε τους ενισχυτές που το υποστηρίζουν


 

LOVE Ότι καλύτερο έχουμε δει σε iPod Dock. Αν έχετε ενισχυτή Yamaha και ζητάτε την απόλυτη ευκολία χρήσης αλλά και ποιότητα αναπαραγωγής τότε μην το σκέφτεστε άλλο!

HATE Δυστυχώς δεν υποστηρίζονται όλα τα μοντέλα ενισχυτών της εταιρίας ή άλλων κατασκευαστών…

 RATE
5/5
PRICE
50,00
Gadgetize it!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!