NABAZTAG Rabbit Smart

Φανταστείτε ένα κουνελάκι που θα μπορούσε να συνδεθεί με το internet! Τώρα φανταστείτε ότι θα μπορούσε να μιλήσει μαζί σας! Αυτός είναι ο Nabaztag! Ένα θεότρελο gadget που θα βάλει σε τάξη την διαδικτυακή σας επικοινωνία.

Συνδέστε τον στην πρίζα και στη συνέχεια με το WiFi Router σας. Ανοίξτε τον browser που χρησιμοποιείτε και μπείτε στην ιστοσελίδα του. Από εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα! Ο Nabaztag μπορεί να σας διαβάσει web pages, e-mails που έχετε λάβει, μηνύματα κειμένου (sms), ειδήσεις RSS, καθώς και να σας ενημερώσει για νέα μηνύματα, για την ώρα ή για τον καιρό.



Πέρα από τις online δυνατότητες ο super-λαγός μπορεί να σας χορέψει, να συνομιλήσει με κάποιον άλλο λαγό που έχετε στο σπίτι, να σας ξυπνήσει για να πάτε στην δουλειά ή ακόμα και να σας τραγουδήσει! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του, καθώς αναγνωρίζει αυτά που του λέτε. Για παράδειγμα αν του ζητήσετε να σας πει τον καιρό, αυτός απλά θα το κάνει! Τέλος μπορείτε να του δώσετε να μυρίσει κάτι!

Το Nabaztag κάνει συνεχώς καινούρια πράγματα μέρα με τη μέρα. Αν είστε προγραμματιστής τότε μπορείτε να κατασκευάσετε και τις δικές εφαρμογές για να του δώσετε νέες δυνατότητες. Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να σας ενημερώνει για το κάθε πότε η Microsoft βγάζει service pack για τα vista!


 

LOVE Μικρό αλλά θαυματουργό! Θα δώσει ζωή στο σπίτι σας

HATE Κάποιοι θα προτιμούσαν ένα αληθινό κουνελάκι!

 RATE
4/5
PRICE
120,00
Gadgetize it!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!