Φορτίστε τα ποντίκια σας γιατί το Something Digital επιστρέφει στις οθόνες σας! Μετά από δυο μήνες απουσίας το SD είναι εδώ ανανεωμένο, τόσο στην όψη αλλά και άλλο τόσο στην… γεύση!

Ευχαριστώ όλους αυτούς που μπήκαν στον κόπο να στείλουν mails για να μάθουν τι έχει συμβεί με το blog. Βλέπετε μια ήσυχη μέρα η εξεταστική σου χτυπάει την πόρτα και δε σου αφήνει περιθώρια για τίποτε άλλο! Αυτή τη στιγμή έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου και είμαι έτοιμος να διπλασιάσω τον αριθμό των posts!

Τώρα το κατά πόσο χαρμόσυνο είναι αυτό το αφήνω στην κρίση σας!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο νέο Something Digital. Ένα blog για την τεχνολογία με νέα εμφάνιση, νέες κατηγορίες, νέα φιλοσοφία, καμία ανοχή στην διαπλοκή!

- Τι λε ρε παιδί μου! Και ποιος είσαι; Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής;
- Σε παρακαλώ όχι πολιτικές συζητήσεις στο blog!
- Συγγνώμη αλλά blog χωρίς πολιτική κουβέντα; Που πα ρε Καραμήτρο; Στην Ελλάδα ζούμε!
- Βλέπω ότι και να κάνω δεν γλιτώνω από σένα έτσι; Έχεις αυτήν την εκνευριστική ικανότητα να επεμβαίνεις στα posts μου και κάθε φορά να μου σπaς τα νεύρα!
- Το κατά δύναμιν!
- Χμ… Ίσως τελικά αυτή η ιδιοτροπία σου μας βγει σε καλό! Πέρνα από το γραφείο μου μετά που σε θέλω κάτι!
- Ε; Τι;
- Θα δεις! Κάτι έχω σκεφτεί και για σένα… Είπαμε ανανεωμένη εμφάνιση αλλά και φιλοσοφία!
- Δε φαντάζομαι να βγάλεις κανένα πιστόλι από το συρτάρι;! Θα πονέσω;
- Το κατά δύναμιν!




Liquid Theme
Αποφάσισα να αλλάξω τελείως την εμφάνιση του blog αλλά ήταν αδύνατο, λόγω χρόνου, να δημιουργήσω ένα theme από το μηδέν. Το νέο layout είναι βασισμένο στο εκπληκτικό Illacrimo theme της Design Disease. Πολλές από τις αλλαγές δεν φαίνονται αυτή τη στιγμή! Αυτή είναι μια πρώτη εντίσιον του Something Digital και εν καιρώ θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες. Όπως λένε «κάθε αρχή και δύσκολη»…



SD Gadgetized
Τον προηγούμενο χρόνο είχα υποσχεθεί πολλά gadgets! Τελικά άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να προχωρήσω το blog ακόμη ένα βήμα παραπέρα! Έτσι γεννήθηκε το SD-Gadgetized!

Ξέρω ότι μέσα από το Something Digital έχετε δει πάρα πολλά gadgets, αλλά τώρα τα πράγματα είναι λιγάκι πιο οργανωμένα (ή τουλάχιστον θα γίνουν!). Πρόκειται για έναν νέο τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάζονται τα διάφορα αντικείμενα. Για κάθε ένα από αυτά θα δίνονται η τιμή, η βαθμολογία, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Φυσικά η αξιολόγηση μιας συσκευής είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Δυστυχώς τα προϊόντα που παρουσιάζω στο SD δεν τα διαθέτει κάποια εταιρία για δοκιμή. Έτσι μπορώ απλά να σχολιάζω για την χρησιμότητα της συσκευής, την εμφάνισή της και τις δυνατότητες που προσφέρει. Ίσως μερικές φορές να το βλέπω εντελώς χιουμοριστικά. Πάντως να είστε σίγουροι ότι κανένα προϊόν δε διαφημίζεται ή θάβεται από το blog αυτό!

Αυτά για να μην μας την λένε κάποια περιοδικά (ονόματα δε λέμε, διαφήμιση δεν κάνουμε…).

Με ένα κλικ στο κουμπί «Gadgetize it!» θα μπορείτε να επισκεφθείτε το original site από το οποίο και προέρχεται κάθε αντικείμενο, έτσι ώστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό ή ακόμα και να το αγοράσετε…



www.SomethingDigital.gr
Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό επισκεπτών πληκτρολογεί καθημερινά το URL του SD για να μπει στο blog. Σεβόμενος αυτούς τους επισκέπτες και φροντίζοντας για την ψυχική τους υγεία αποφάσισα να μικρύνω το URL! Μπορείτε πλέον να εισέρχεστε στο Something Digital πληκτρολογώντας ντούμπι ντούμπι ντούμπι τελεία το όνομά του blog χωρίς κενά και παύλες τελεία τζι αρ!

Και λίγο Management: 30% λιγότερη ακτινοβολία σε συμβατά ασύρματα πληκτρολόγια! Γιατί το SD φροντίζει και για την υγεία σας!

«Μα δεν βγαίνω!»
Μέχρι σήμερα ξέρατε ότι αυτό το blog συντηρείται αφιλοκερδώς και ότι δεν υπάρχει σε καμία σελίδα του διαφημιστικό μήνυμα. Ε μέχρι σήμερα! Τα ενοχλητικά και απρόσωπα μηνυματάκια της Γούγκλ έχουν εισβάλει και στο SD. Υπομονή! Τα πρώτα 25KB είναι δύσκολα, μετά θα συνηθίσετε…

Ευχαριστώ όλους εσάς που επισκέπτεστε καθημερινά το blog και κυρίως εσάς που σχολιάζετε στα posts. Μπορείτε να πείτε την γνώμη σας για το SD στο guestbook. Ξέρω ότι τελικά δε θα το κάνετε αλλά εγώ οφείλω να το γράψω!

Ο ΑρχιBlogger

3 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σε...ξαναβρήκαμε! Περιμένουμε πολλά ενδιαφέροντα posts!

djmouzz είπε...

Welcome back και καλή συνέχεια!

iSokiN είπε...

Καλώς τα δεχτήκατε! :-P



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!