Το SD, που πάντα ανασπάζεται την επικαιρότητα, σας προτείνει (έστω και καθυστερημένα) 5 απίστευτα βολικά gadgets που δεν χρειάζονται ρεύμα και θα σας βοηθήσουν να αντέξετε τις διακοπές της ΔΕΗ, όσο μεγάλες και αν είναι αυτές! Γιατί των φρονίμων οι gadgetομανείς πρίν τους κοπεί το ρεύμα φορτίζουν να έχουν φορτίσει τις μπαταρίες τους!

- Κάνουμε και χουμοράκι; Να προειδοποιείς όμως νωρίτερα να ρίχνουμε κάτι πάνω μας…
- Έλα τελείωνε γιατί έχω και post να βγάλω!
- Μα δεν βγάζεις post! Τα μάτια μας βγάζεις! Άκους εκεί «Ανασπάζεται την επικαιρότητα»! Τι λε ρε παιδί μου! Μήπως το έχουμε καβαλήσει εντελώς αυτό το αναθεματισμένο το καλάμι;
- Τελείωσες; Άντε κάνε μας τη χάρη τώρα... Έχω δουλειά λέμε!
- Εμ βέβαια! Όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρχίζεις τις απειλές. Παραδέξου το επιτέλ…
- Τι έγινε;
- τουτ τουτ τουτ!
- ΔΕΗ RULEZ!


[1] Emergency Mobile Charger Smart

Σας τελειώνει η μπαταρία στο mobile και δεν έχετε ακόμα ξοδέψει τα 149 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα της καρτοκινητής σας, ενώ στην άλλη γραμμή το μωρό σας διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχει επικοινωνία στη σχέση σας. Μια διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να αποτελέσει τελειωτικό χτύπημα στη σχέση σας!

Μην απελπίζεστε! Τρέξτε γρήγορα στο περίπτερο και αγοράστε μια μπαταρία ΑΑ! Τοποθετήστε την στον παραπάνω φορτιστή ανάγκης και συνδέστε τον με το κινητό σας. Αυτό ήταν! Έχετε στη διάθεσή σας ακόμη 2 ώρες ομιλίας!


LOVE Υποστηρίζει τα περισσότερα κινητά και συνδέεται με το iPod.

HATE Τα 29 cents στην τιμή του νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολικά!
RATE
2/5
PRICE
10,29
Gadgetize it!


[2] APC Smart-UPS 10000VA Computers

Δε θα ήταν θαυμάσιο να μην έκλεινε ποτέ ο υπολογιστής μας; Μα ποτέ όμως! Αν δε θέλετε να μπει ποτέ τίποτα ανάμεσα σε σας και το PC σας, όποια διακοπή ρεύματος και να γίνει και αν είστε Έλληνας Κροίσος - ιδιοκτήτης νησιού, τότε αυτό το UPS είναι η απόλυτη λύση για εσάς!

Φορτίζοντας το σε 3 μόνο ώρες, έχετε στη διάθεσή σας μέχρι και 10000 VA από την ώρα που θα διακοπή το ρεύμα!


LOVE Μάμα μια! Σηκώνει και τις 2 SLI κάρτες και τους 5-6 σκληρούς δίσκους αλλά και τα 9 ανεμιστηράκια του υπολογιστή σας! Μη σας πω ότι σηκώνει και μια ολόκληρη αίθουσα με υπολογιστές!

HATE Που δεν είμαι Έλληνας κροίσος! Άντε αυτό πάει κι έρχεται! Ακόμη όμως και να μπορούσα να το αγοράσω θα ήταν "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"!
RATE
3/5
PRICE
4.590,00
Gadgetize it!


[3] Magic Candles Design

Μετατρέψτε την σπαστική διακοπή ρεύματος σε μια ρομαντική βραδιά! Το εικονιζόμενο κερί έχει πρόσθετα LEDs που αλλάζουν χρώματα. Μάλιστα δεν χρειάζεται καν να ενεργοποιήσετε κάποιον διακόπτη, αλλά απλά να χρησιμοποιήσετε τον αναπτήρα σας για να ανάψετε το φυτίλι του! Εξού και μαγικό κερί…

LOVE Διαθέτει ανιχνευτή φωτός και καταλαβαίνει πότε καίει το κερί και πότε το έχετε σβήσει!

HATE Κρατάει μόνο 20 ώρες!
RATE
4/5
PRICE
9,99
Gadgetize it!


[4] Φακός Εξολοθρευτής! Smart

Όπως και να το κάνουμε η κυκλοφορία σε μια κατασκότεινη πόλη μπορεί να είναι δύσκολη αλλά και επικίνδυνη! Ο φακός κρίνεται απαραίτητος! Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε τον φωτισμό με την προστασία!

Το συγκεκριμένο flashlight-gadget είναι δυο σε ένα! Και σας φωτίζει το δρόμο και σας προστατεύει από τους επιτήδειους! Ενσωματώνει ατομικό συναγερμό ασφαλείας που μπορείτε να χτυπήσετε όποτε αισθάνεστε άβολα! Επίσης μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροσόκ ισχύς 150 kV αν το φέρετε σε επαφή με ανθρώπινο σώμα!


LOVE Τώρα πια δεν έχετε τίποτε να φοβάστε…

HATE Υπάρχει ο κίνδυνος να στραφεί τελικά εναντίον σας!!
RATE
4/5
PRICE
89,99
Gadgetize it!


[+1] Γκαζάκι KG 1910 Smart

Εντάξει είπαμε ψηφιακή εποχή και ψηφιακές συσκευές αλλά πήξαμε στα ψηφιακά! Τι να το κάνεις το LCD στο Fridge και τι να την κάνεις την ψηφιακή κουζίνα με αισθητήρες βάρους αν δεν έχεις ρεύμα! Ούτε έναν καφέ δε θα μπορείς να ψήσεις!

Με το συγκεκριμένο γκαζάκι μπορείτε άφοβα να ψήσετε όσους καφέδες θέλετε, αφού λειτουργεί χωρίς καλώδια!



Extra Tip!
Για φραπόγαλο χωρίς ρεύμα, δοκιμάστε το εξίσου καταπληκτικό gadget Shaker που μπαίνει και στο πλυντήριο πιάτων για μεγαλύτερη ευκολία! Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon σε εκπληκτική τιμή προσφοράς!


LOVE Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ζεσταθεί το μάτι!

HATE Είναι λίγο επικίνδυνο!
RATE
5/5
PRICE
6,90
Gadgetize it!


Το παραπάνω post ήταν προγραμματισμένο να δημοσιευτεί χθες αλλά καθυστέρησε λόγω διακοπής ρεύματος και στην δική μου περιοχή!

2 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Sandwichmaker είπε...

ασχετώς με την ορθότητα των λόγων της απεργίας της δεή, έχει καταντήσει ενοχλήτικό το σενάριο "όχι ρευμα για 2-4 ώρες την ημέρα"...
καλωσήρθες και πάλι στην ενεργό δράση ;ο)

iSokiN είπε...

Δυστυχώς αυτό είναι το λιγότερο. Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν στα νοσοκομεία και άλλοι που φεύγουν από τη ζωή καθώς τα μηχανήματα που τους κρατούν ζωντανούς απλά δεν δουλεύουν. Για να μη μιλήσω για τους κατασκότεινους δρόμους και τους Ελληνάρες που τρέχουν με 180...

Τεσπα... Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :-P



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!