Η Apple αποφάσισε να αλλάξει τελείως το μενού του επιτυχημένου της media player, εισάγοντας επιτέλους νέες καινοτομίες σε αυτό. Η τακτική της εταιρίας είναι να μην επιτρέπει την ενσωμάτωση αλλαγών που εισάγουν τα νέα της μοντέλα σε παλαιότερα. Έτσι μάταια περίμεναν αλλαγή μενού με αναβάθμιση firmware οι κάτοχοι των iPod Video 5 και 5.5g. Όλα αυτά βέβαια επίσημα…

Για τα μέλη της Driven Design το παλαιολιθικό και απλό περιβάλλον του κλασικού iPod Video είναι πια παρελθόν! Με μια μικρή επέμβαση στο firmware της συσκευής μπορείτε κι εσείς να τροποποιήσετε το μενού της συσκευής σας και να μετατρέψετε το iPod σας σε Classic Budget! Και γράφω Budget γιατί μερικές λειτουργίες της original εφαρμογής απουσιάζουν από το συγκεκριμένο update (όπως πχ. Το Cover Flow).



Η διαδικασία είναι απίστευτα εύκολη. Όλα γίνονται με χρήση του iPod Wizard. Κατεβάζετε την εφαρμογή και με τη βοήθειά της αλλάζετε τα εικονίδια που χρησιμοποιεί το firmware της συσκευής σε παρόμοια με αυτά του iPod Classic. Στη συνέχεια τροποποιείτε και τον υπόλοιπο πηγαίο κώδικα και έτοιμο το iPod Classic Budget σας!

Πέρα από το iPod Classic στο ίδιο site θα βρείτε ακόμη περισσότερα θέματα για το iPod σας. Μέσα σε αυτά υπάρχει και μια πολύ καλή εξομοίωση του μενού του iPod Touch. Μην παρανοήσετε όμως προσπαθώντας να αλλάξετε τραγούδι τοποθετώντας το δάχτυλό σας στην οθόνη της συσκευής! Απλά δε θα δουλέψει!

Κατεβάστε το iPod Wizard
Κατεβάστε τα firmware Hacks για το iPod Classic
Κατεβάστε τα firmware Hacks για το iPod Touch
Περισσότερα Skins

Ακόμη στο SD
Όλα τα νέα μοντέλα iPod
Μετατρέψτε οποιοδήποτε Video ή DVD για το iPod ή το iPhone, Δωρεάν!
Οι 10 Δημοφιλέστεροι Media Players
Αλλάζοντας Firmware στο MP3 Player

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

me voi8ate ,me to ipodwizzard
anw ta links dn dulevun



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!