Η Apple παρουσίασε την νέα γενιά iPod!


Στο Apple Special Event 2007 η Apple παρουσίασε τα 3 νέα μοντέλα του iPod. Οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό και θα αντικαταστήσουν όλα τα μοντέλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Όποιος από σας σκέφτεται να αγοράσει iPod, καλύτερα να περιμένει λιγάκι… Αυτά είναι λοιπόν τα νέα κατορθώματα της Apple…

iPod Nano
Ξεκινάμε από τα χαμηλά! Το iPod Nano κόντυνε, παίζει βίντεο, έχει πιο φωτεινή οθόνη και ανανεωμένο interface! Τα διαθέσιμα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα έχουν χωρητικότητα 4 ή 8GB και μπαταρία ικανή για 24 ώρες ασταμάτητης αναπαραγωγής μουσικής ή 5 ώρες video. To νέο Nano θα κυκλοφορήσει σε άσπρο, μαύρο, λαχανί, γαλάζιο και βαθύ κόκκινο.
Δείτε Περισσότερα

iPod Classic
Το μεγάλο ατού του iPod σε σχέση με τον ανταγωνισμό ήταν πάντα τα μοντέλα με την απίστευτη χωρητικότητα. Το iPod Classic είναι η εξέλιξη του 5.5G iPod και χωράει (κρατηθείτε) μέχρι και 160GB! Η εμφάνιση του δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει επανασχεδιαστεί με νέο μεταλλικό περίβλημα. Οι δυνατότητες της συσκευής είναι παρόμοιες με τις προηγούμενες, ωστόσο ο κάτοχός της θα έχει για πρώτη φορά την δυνατότητα Cover Flow. Το interface έχει υποστεί μερικές αλλαγές (παρόμοιες με το Nano) ενώ δεν απουσιάζει καμία από τις δυνατότητες των iPod 5.5G.

Δείτε Περισσότερα


iPod Touch
Η Apple το σκέφτηκε πολύ! Πώς να προωθήσουμε το iPhone; Πώς να πείσουμε τον κόσμο ότι μια τέτοια συσκευή του είναι απαραίτητη; Α! Να μια ιδέα! Θα κάνουμε το iPod -> iPhone! Και να που έγινε…

Το iPod Touch είναι ένα «ευνουχισμένο» iPhone, αφού εκτώς από τις δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων, photo slides και Safari, όλες οι άλλες λειτουργίες έχουν πάει περίπατο! Το iPod Touch θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις με 8GB και 16GB χώρο αντίστοιχα και θα είναι 100 φθηνότερο από το iPhone.

Μοναδική προσθήκη το iTunes WiFi που θα προσφέρει την δυνατότητα στους κατόχους της συσκευής να αγοράζουν τραγούδια και άλλο υλικό on-air χρησιμοποιώντας WiFi Spots. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ενδέχεται να έρθει και στην Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

Όσοι από σας κατεβάζετε καθημερινά τις νέες εκδόσεις του iTunes για τον υπολογιστή σας να ξέρετε ότι δεν έχουν τίποτε περισσότερο να προσφέρουν, απλά επιλύουν τα προβλήματα με την υποστήριξη των νέων συσκευών της Apple.

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!