Το SDtv παρουσιάζει το «Ask Something Stupid» (Ρώτα κάτι ηλίθιο!). Για πρώτη φορά οι επισκέπτες ενός blog έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε ένα video podcast, κάνοντας δικές τους ερωτήσεις, οι οποίες και θα απαντώνται μέσα από αυτό. Το AskSs ξεκινάει τον επόμενο μήνα, αλλά προτού αποκαλύψω περισσότερα δείτε το ακόλουθο trailer για να μπείτε κι εσείς στο κλίμα της εκπομπής…



^ Trailer

Όπως καταλάβατε η εκπομπή θα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα! Στόχος της θα είναι να λύσει τις δικές σας «ηλίθιες» απορίες, σχετικές με τους υπολογιστές, τα κινητά, τις παιχνιδομηχανές, τα mp3όφωνα και ότι άλλο ψηφιακό υπάρχει! Σε κάθε επεισόδιο θα απαντάμε σε μια από τις απορίες που θα ανεβάζετε στο SD.

Βάλτε λοιπόν το μυαλό σας να σκεφτεί και βρείτε κάτι ηλίθιο που θα μπορούσατε να ρωτήσετε σε κάποιο έντυπο ή forum του χώρου. Γράψτε την απορία σας στο ανάλογο post του AskSs ή (ακόμη καλύτερα) στείλτε ένα video response στο trailer της εκπομπής, μέσω του YouTube. Μπορείτε ακόμη να στείλετε video-απορίες χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Οι χειρότερες από αυτές θα απαντηθούν σε επόμενα επεισόδια της εκπομπή, με την κατάλληλη αναπαράσταση! Μπορείτε ακόμη να απαντήσετε οι ίδιοι σε κάποια απορία και να δώσετε εσείς τη λύση σε αυτήν. Ίσως τελικά μας αρέσει και την γυρίσουμε έτσι… Μπορείτε ακόμη να μας στείλετε videos από τις δικές σας απορίες και λύσεις για να τις ενσωματώσουμε σε επόμενο επεισόδιο της εκπομπής! Γενικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα!

Περιμένουμε με αγωνία τα videos σας! Οι πρώτες τρεις εκπομπές έχουν ήδη γυριστεί και οι απορίες που απαντούν είναι φτιαχτές (όπως θα διαπιστώσετε και από τα σχόλια στο post). Στόχο έχουν να σας δώσουν μια ιδέα για το τι να περιμένετε από αυτό το podcast… Το πρώτο επεισόδιο θα ανέβει στο ευρυζωνικό σας δίκτυο στις αρχές του επόμενου μήνα. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο SD!





- Μπα γίναμε και σκηνοθέτες τώρα;
- Σε πειράζει; Ζηλεύεις;

Αυτό το post είναι μια παρουσίαση για την εκπομπή. Μπορείτε να σχολιάσετε την εκπομπή ή να προτείνετε κι άλλες ιδέες. Παρακαλώ μην δημοσιεύετε απορίες εδώ αλλά στο σχετικό post.

3 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κατι μου λεει οτι τα blogs σε λιγο καιρο θα περασουν σε αλλη εποχη και αυτο μου αρεσει πολυ...Ηδη στο neolaia.gr κανουν πολυ καλη δουλεια τα παιδια!!!
Καλη επιτυχια λοιπον!!!

arammos είπε...

Καλή επιτυχία.

lovasas είπε...

Μπράβο. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!