Something Digital HELP!



Είσαι αρχάριος/α;
Μήπως το Something Digital είναι η πρώτη σου εμπειρία με το blogging;


Αν απάντησες θετικά και στις δυο προηγούμενες ερωτήσεις, τότε σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα! Ο βοηθός του SD (πρώην βοηθός του Office) θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με το Something Digital και θα σου μάθει όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για το blogging!

Τι είναι το Something Digital
Το SD είναι ένα blog με θέμα την πληροφορική και την τεχνολογία αλλά περισσότερα γι’ αυτό εδώ.

Τι είναι blog;
Είναι μια σελίδα η οποία δημιουργείται από ένα ή περισσότερα άτομα και δίνει την δυνατότητα σε αυτά να εκφραστούν ανεβάζοντας άρθρα, εικόνες, βίντεο και άλλο υλικό. Κάτι σαν ημερολόγιο μόνο που μπορεί να το δει και να σχολιάσει ο οποιοσδήποτε σε αυτό.

Από τι αποτελείται ένα blog;
Στο κεντρικό τμήμα της σελίδας υπάρχουν τα posts (αναρτήσεις) τα οποία είναι στην ουσία και τα άρθρα του blog. Μπορούν να ανήκουν σε μια ή περισσότερες από κατηγορίες. Μπορείτε να ξεχωρίσετε κάθε ανάρτηση από τον τίτλο της και την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε.

Τι είναι τα σχόλια;
Τα σχόλια είναι απόψεις των επισκεπτών του blog και μπορούν να προστεθούν σε κάθε ανάρτηση. Μπορείτε να σχολιάσετε στο SD είτε σαν ανώνυμος χρήστης, είτε δίνοντας απλά ένα ψευδώνυμο. Εάν είστε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία blogger μπορείτε να εισάγετε το username και το password σας.

Πως μπορώ να διαβάσω ένα blog;
Μπαίνοντας σε ένα blog εμφανίζονται μονάχα οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Για να δείτε τα προηγούμενα posts θα πρέπει να επιλέξετε το link «Παλαιότερες αναρτήσεις» που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας. Επίσης μπορείτε να βρείτε τα παλαιότερα θέματα επιλέγοντας έναν μήνα, μια κατηγορία, ή ένα από τα links που εμφανίζονται στην sidebar.

Που μπορώ να πω τη γνώμη μου για το SD;
Μπορείτε να σχολιάσετε κάθε post ή να αφήσετε ένα μήνυμα στο guestbook αν αυτό αφορά γενικά το blog.

Τι είναι τα feeds και γιατί όλοι θέλουν να με ταΐσουν;
Τα feeds είναι ένα αρχείο που περιέχει τις τελευταίες εξελίξεις ενός blog. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να μαθαίνετε πότε ένας φίλος σας blogger postάρει κάτι καινούριο στο blog του. Μπορείτε να γίνετε συνδρομητές σε ένα feed αποθηκεύοντας τη διεύθυνσή του στον reader που χρησιμοποιείτε. Ένας σύγχρονος browser ενσωματώνει RSS Feed Reader. Κάθε φορά που δημοσιεύεται μια καινούρια καταχώρηση στο blog, εσείς θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση. Περισσότερα για τα feeds εδώ.

Γιατί φύγατε από την Microsoft κύριε συνδετήρα;
Μεσολάβησαν πολλά! Μια μέρα που πήγαινα στο γραφείο μου τους άκουσα να λένε για ένα 2007 Office. Εμένα δε μου είχαν πει τίποτα! Ξαφνικά το είδα στα καταστήματα να πωλείται σε πακέτο. Τότε τα βρόντηξα και έφυγα από την εταιρία. Ο μόνος άνθρωπος που με κατάλαβε ήταν ο Dr. Sokin. Δε θέλω όμως να τα θυμάμαι αυτά! Καμία άλλη ερώτηση;

Τι ετοιμάζετε για το Something Digital;
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Είναι αντίθετη με τους κανόνες του blog! Ρωτήστε τον Dr. Sokin!

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ Pace DS831IMH (NovaBox HD 831) ΚΑΙ Kaonmedia NS1110 (OTE TV)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!