10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, Κύριε Καραμανλή, τώρα μπορείς να αποχωρήσεις από το σπίτι του Big Brother!

Εκλογές εδώ, εκλογές εκεί… Τώρα εκλογές και στο internet! Η τρέλα έρχεται εξ Αμερικής και έχει τίτλο “YouTube Debate” ή καλύτερα “Ακόμη ένας τρόπος για να διαφημίσουμε το Google”!

To ΣΚΑΙ λοιπόν, φέρνει στην χώρα μας το ιντερνετικό debate. Πάρτε την κάμερά σας, μπείτε στην κάμαρά σας, μαγνητοσκοπήστε ένα ερώτημα τύπου «Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα» και ανεβάστε την στο Group του ΣΚΑΙ. Αυτό θα αναλάβει, μέσω ενός ενημερωτικού σόου (γιατί εκπομπές δεν τις λες αυτές), να τις προωθήσει στους αρμόδιους υπουργούς και να πάρεις τελικά την απάντησή σου! (Έλα ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις που ακούς σε κάθε δελτίο ειδήσεων…)

Αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει τελικά αυτή η εκπομπή να βγει στον αέρα, είναι μια αρκετά φιλόδοξη προσπάθεια που δε θα περιμέναμε να τη δούμε από άλλο κανάλι… Συγχαρητήρια λοιπόν στο ΣΚΑΙ (το κανάλι που δείχνει Jack Bauer…) για την υποστήριξη των νέων μέσων επικοινωνίας (όπως έκανε και με τα video-mms).

Το Something Digital το βραβεύει με τον τίτλο του “Καλύτερου Ψηφιακού Μέσου” της χρονιάς, σε μια χώρα που όλοι νομίζουν ότι πριν από ένα mail μπαίνει το www! Και πάλι συγχαρητήρια!

Γραφτείτε τώρα στο feed του SD για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!