Το Φιδάκι επιστρέφει στα κινητά Nokia!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πιάσατε τον εαυτό σας να έχει κολλήσει με ένα παιχνίδι σε κινητό τηλέφωνο; Ποιο παιχνίδι ήταν αυτό;



Ε δε μπορεί! Όλοι μας έχουμε παίξει φιδάκι σε κινητό Nokia! Ένα παιχνίδι που υπήρχε από τα πρώτα κινητά της εταιρίας. Ήταν σήμα κατατεθέν! Αγαπημένη συσκευή; Μα φυσικά το Nokia 3210! (δεν υπάρχει περίπτωση! Κάποιος γνωστός σας θα το είχε αυτό το κινητό! Εκτός αν το είχατε κι εσείς!)



Το Φιδάκι 2 ήταν η εξέλιξη του αγαπημένου μας παιχνιδιού! Πρωτοεμφανίστηκε στα κινητά δεύτερης γενιάς της εταιρίας, όπως το 3310 και το αξέχαστο 8310. Αυτή τη φορά είχατε τη δυνατότητα να επιλέξετε και επίπεδο! Η ικανότητα του να μπορείς να βγαίνεις από την μια μεριά της οθόνης στην άλλη (χωρίς λαβύρινθο) ήταν ακόμη ένα κίνητρο για μεγαλύτερα σκορ!

Θυμάστε το παρακάτω accessory;

Πολλοί παραπονιόντουσαν ότι τα πλήκτρα των κινητών τηλεφώνων της Nokia ήταν εκνευριστικά μικρά και δύσκολα μπορούσε κάποιος βολευτεί… Το παραπάνω αξεσουάρ είναι πραγματικό και μπορείτε να το αγοράσετε αν έχετε κάποια συσκευή που το… υποστηρίζει!



Την περίοδο που κυκλοφόρησαν τα πρώτα κινητά της Nokia με έγχρωμη οθόνη (όπως τα 7210, 6610…), όλοι ήθελαν να δουν πως εξελίχθηκε το αγαπημένο τους παιχνίδι! Μάταια όμως… Το Φιδάκι εξαφανίστηκε και στη θέση του υπήρχε το σπαστικό παιχνίδι Bounce, το οποίο όσες φορές κάποιος προσπαθούσε να το ξεκινήσει, κάπου στη μέση το βαριόταν και τα παρατούσε!



Το φιδάκι επανήλθε λίγο καιρό αργότερα στην (αποτυχημένη) παιχνιδομηχανή – κινητό της Nokia, το NGage! (Λέτε να ήταν κόλπο προώθησης του NGage η απουσία του από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας;)



Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, το φιδάκι επιστρέφει στις οθόνες των κινητών της Nokia. Όσοι έχουν την τύχη να αποκτήσουν ένα κινητό με λειτουργικό Symbian S60 τρίτης έκδοσης (N95, N76 κλπ…), μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το παιχνίδι Snakes από το site της εταιρίας.



Το νέο φιδάκι είναι τρισδιάστατο και έχει 35+1 νέα επίπεδα για να παίξετε! Ο writer αυτού του blog έχει κολλήσει εδώ και ένα μήνα μαζί του! Μπορεί να μην ξεπερνάει το κλασικό παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε αλλά σίγουρα είναι μια εξαιρετική δουλειά. Το μόνο αρνητικό στοιχείο που θα συναντήσετε είναι ότι κάποτε τα επίπεδα θα τελειώσουν..!

Κατεβάστε το δωρεάν!
Διαβάστε την ιστορία του θρυλικού παιχνιδιού.

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!