Ευρυζωνικότητα: Αυτό που θα φέρει ο ΟΤΕ σε όλη τη χώρα! (κάποτε)
Browser: Ότι δεν έχει σχέση με Internet Explorer

Ο Internet Explorer δεν είναι ο μόνος browser που υπάρχει στον κόσμο! Δεν είναι ούτε ο πρώτος ιστορικά, ούτε ο καλύτερος συγκριτικά! Το ότι η Microsoft μας τον επιβάλλει σε κάθε λειτουργικό της είναι το μόνο που τον έχει βοηθήσει να ανεβεί στην κορυφή! Οι άλλοι browsers δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από αυτόν, αφού πέρα από όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει το «εργαλείο» του Bill, προσφέρουν ακόμη περισσότερα που οι χρήστες Explorer δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι υπήρχαν!

Αρκετοί χρήστες Windows «δειλιάζουν» να αλλάξουν browser! Είτε επειδή φοβούνται μήπως οι σελίδες που θα επισκέπτονται δε θα εμφανίζονται σωστά, είτε επειδή τους ξενίζει ένα διαφορετικό περιβάλλον εργασίας σε συνδυασμό με την ακαταλαβίστικη αγγλική γλώσσα (κυρίως στους αρχάριους).

Δύσκολα λοιπόν θα προτείνεις σε κάποιον αρχάριο χρήστη που χρησιμοποιεί τον Explorer εδώ και χρόνια να αλλάξει browser. Η αλήθεια βεβαίως απέχει πολύ από αυτά που περιέγραψα παραπάνω… Ναι μεν οι προχωρημένοι χρήστες θα εκτιμήσουν έναν δυνατότερο browser, αλλά από την άλλη και οι αρχάριοι χρήστες θα γνωρίσουν ένα άλλο επίπεδο ευκολίας χρήσης.

Μέσα από αυτό το blog θα δούμε μαζί πόσο δυσκολότερη γίνεται η ζωή ενός χρήστη Explorer και πόσα αφήνει κάποιος πίσω του που δεν επιλέγει κάποιον άλλον! Η νέα κατηγορία του SD έχει τίτλο Επιλέγοντας Browser και θα περιέχει όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε πριν κάνετε το τελευταίο σας κλικ!

Μείνετε συντονισμένοι! Εδώ είναι το κάτι ψηφιακό που χρειάζεστε!



Γραφτείτε τώρα στο feed του SD για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!