Ε σας έχω συνηθίσει στα εξωγήινα posts έτσι; Να άλλο ένα!

Πόσα mp3 έχετε στον υπολογιστή σας; Ποια συσκευή στο σπίτι είναι υπεύθυνη για να διαχειρίζεται όλη αυτή τη συλλογή; Είναι γεγονός ότι όσο και να προσπαθήσει κάποιος να ξεχωρίσει τον υπολογιστή του από την οικιακή του διασκέδαση δε θα τα καταφέρει!

Δε θα ήταν κορυφαίο να μπορείτε να χειριστείτε το pc σας από το κινητό με Bluetooth; Φανταστείτε ότι με μια απλή κίνηση από τον καναπέ σας θα μπορούσατε να αλλάξετε το τραγούδι που παίζει, να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ή να αλλάξετε playlist! Ολόκληρη η μουσική σας βιβλιοθήκη θα είναι πλέον προσπελάσιμη από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού!

Πως δουλεύει;
Η ιδέα είναι απλή. Αν έχετε ένα κινητό που υποστηρίζει Bluetooth, έναν ανάλογο adaptor για το pc και το κινητό σας υποστηρίζεται από τις παρακάτω εφαρμογές, τότε μπορείτε να προχωρήσετε. Οι εφαρμογές θα χρειαστεί αρχικά να εγκατασταθούν τόσο στο κινητό, όσο και στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σύνδεση Bluetooth ανάμεσα στις δυο συσκευές. Αυτό ήταν! Τώρα ποιος σας πιάνει!

Οι εφαρμογές


^ Snapshot από την εφαρμογή στο κινητό

Salling Clicker
Απλά το καλύτερο στο είδος του! Η λίστα με τα κινητά που το υποστηρίζουν είναι ατελείωτη! Πέρα από την συνδεσιμότητα Bluetooth υποστηρίζει και το WiFi για κινητά τελευταίας τεχνολογίας ή υπολογιστές παλάμης. Υποστηρίζει iTunes, Windows Media Player και Power Point. Το Salling Clicker προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα εξομοίωσης του mouse, έλεγχο φωνής και απομακρυσμένο shutdown! Να προσθέσω ότι τρέχει και σε Windows αλλά και σε Mac! Δοκιμάστε το αν ήδη δεν το έχετε κάνει!



Bluetooth Remote Control
Απλά το καλύτερο στο είδος του! Υποστηρίζει κάθε κινητό με java. Η σύνδεση γίνεται παιχνιδάκι, χρησιμοποιώντας το σωστό αριθμό της θύρας. Με το Bluetooth Remote Control 3 μπορείτε να χειριστείτε τη μουσική που αναπαράγεται, αν χρησιμοποιείτε τα iTunes, WinAMP ή Windows Media Player. Πρόσθετα υποστηρίζει τη δυνατότητα αλλαγής slides σε παρουσιάσεις του Power Point. Τέλος με το BRC μπορείτε να κινήσετε το ποντίκι του υπολογιστή σας με το joystick του κινητού!



Control Freak
Μοναδικό interface και εξαιρετικές ικανότητες. Μεγάλο μειωνέκτημα ότι υποστηρίζει μόνο την εφαρμογή Winamp και τα κινητά NOKIA της σειράς S60 (Όχι ακόμα της 3ης έκδοσης…)

- Τηλεκοντρόλ με Bluetooth ε; Ευχαριστώ δε θα πάρω!
- Μα γιατί;! Είναι αρκετά εύχρηστο!
- Γιατί δε θέλω εκτός από το κινητό να κυκλοφορώ και με έναν φορτιστή στο χέρι…
- Καλό επιχείρημα, δε λέω…

Διαβάστε ακόμη στο SD
Πόσο πάει το sms στην Ελλάδα;
Ποια επαναστατική τεχνολογία θα αλλάξει τον τρόπο που σερφάρουμε στο web;
Πως θα δείτε ταινίες DivX στο κινητό σας;
Πως θα μετατρέψετε το κινητό σας σε iPhone;
Πως θα βάλετε ADSL στο κινητό;

Ακόμα ένα post που διαβάζετε πρώτοι από το SD! Δεν χρειάζεται να ψάξετε κάπου αλλού... Εδώ είναι αυτό το κάτι ψηφιακό που τόσα χρόνια ψάχνατε!

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!