SD2: Το Something Digital επιστρέφει!



Το internet ήταν μια ήσυχη πλατφόρμα πληροφόρησης και επικοινωνίας. Μέχρι τώρα! Το Something Digital ετοιμάζεται πυρετωδώς για να επιστρέψει στα δικτυακά νερά του κυβερνοχώρου. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, δηλώνει πιο ώριμο και πιο αποφασισμένο από ποτέ.
Αυτή είναι η ψηφιακή ζωή που αγαπήσαμε!

 Bye bye Blogger
Το SD2 θα στηρίζεται σε δικό του web server

Φτιάχνοντας το Something Digital δυο χρόνια πριν δεν πίστευα ότι θα έχει την απήχηση και την εξάπλωση που είχε όταν το εγκατέλειψα.

ένα μοιραίο λάθος που όμως όλοι έχουμε κάνει κάποτε στη ζωή μας

Αναλύοντας τα στατιστικά και βλέποντας στο μέλλον, δηλώνω περήφανα ότι το blog θα ξεμυτίσει από την πλατφόρμα της Google και θα μεταφερθεί σε δικό του web server. Κάποιες λύσεις έχουν βρεθεί ωστόσο αν έχετε προτάσεις τότε το Μυθικό Πουλί Κεραυνού Ινδιάνων (ελεύθερη μετάφραση του Thunderbird και πολύ πετυχημένη) θα χαρεί να μου τις μεταφέρει!


 Γίνε συντάκτης στο SD
Σταμάτα το διάβασμα και πιάσε το γράψιμο!

Ένοιωσες ποτέ διαβάζοντας κάποιο από τα posts του Something Digital ότι έχεις κάτι να συμπληρώσεις ή ότι αν το έγραφες εσύ θα ήταν καλύτερα γραμμένο; Σου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζονται τα θέματα αλλά πιστεύεις ότι εσύ θα τα παρουσίαζες καλύτερα;

Well τότε... φτιάξε ένα δικό σου blog! Τι μήπως βαριέσαι; Έχεις θέμα που σπαρταράει και το έχεις φυλακίσει στο iBrain σου;

Windows Brain (Win) ή brn (Linux) διαλέξτε και πάρτε / δεν έχει καμία σημασία πάλι το facebook θα τρέχει στο μυαλό σας!

Ε λοιπόν ήρθε η στιγμή να λάμψει το συγγραφικό σου ταλέντο! Apply στο πουλί και δήλωσε το ενδιαφέρον σου. Έχεις ήδη καθυστερήσει την πληκτρολόγηση του email με αποτέλεσμα η γατούλα του Office να κάνει ανέμελη βόλτες στα παράθυρά μου!

Θυμήσου δεν ψάχνουμε άλλο ένα παπαγαλάκι του διεθνή και εγχώριου τύπου αλλά τον επόμενο Οδυσσέα Ελύτη του ψηφιακού κόσμου. Από την πλευρά μας θα έχεις όλες τις ευκολίες και το χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις το έργο σου πράξη.

Με κάθε νέα εγγραφή στην συγγραφική ομάδα του SD δώρο το μαστίγιο PlayStation Moove και (προαιρετικά) η λιπαντική κρέμα "Στίβε Τζόμπς", με εκχύλισμα γκουαρανά ένερτζι!

*
 Θέλω κι άλλο
Τι να περιμένετε από το SD2

Εντάξει κι εγώ θέλω να πάω διακοπές το καλοκαίρι αλλά δεν κάνω κι έτσι! Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση "πότε θα επιστρέψει το SD". Θα έλεγα ότι ένα μεγάλο βήμα έχει ήδη γίνει, απλά χρειάζονται κάποιες οργανωτικές διορθώσεις και διαρθρώσεις.

Αν πριν από ένα χρόνο μάθαινες πρώτος από το Something Digital πολλά γεγονότα που έγιναν trends στις μέρες μας και διάβαζες θέματα που είχαν εμπνεύσει τον περιοδικό τύπο, άλλα και πολλά φιλικά blogs και forum της χώρας, τότε ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις από τα νέα θέματα του SD2!

Η φιλοσοφία μου όταν ξεκίνησα αυτό το blog ήταν να γράφω "κάτι ψηφιακό" που μου έρχεται στο μυαλό και που θα ήθελα να το μοιραστώ με τους φίλους μου. Στην πορεία η φράση "φίλοι μου" αντικαταστάθηκε με "το υπόλοιπο internet". Το SD2 αλλάζει λιγάκι την φιλοσοφία του blog. Πλέον θα δημοσιεύεται μονάχα αυτό το κάτι... ψηφιακό που σας ενδιαφέρει! Τίποτε άλλο! Αλλά ας μην προτρέχουμε κύριοι.

Και κυρίες of course, ειδικά για εσάς θα δημιουργηθεί μια νεα εχμ... κατηγορία με τίτλο τον προσωπικό μου αριθμό!

Όλα στον καιρό τους! Προς το παρών το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι Follow us και δε θα regret! Like us now and like us hard!

5 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Welcome back!

Ανώνυμος είπε...

pote peripou epistrefete??

iSokiN είπε...

Αν όλα πάνε καλά τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν νέα posts!

Γιώργος είπε...

άντε με το καλό!

Ανώνυμος είπε...

ti ginetai re paidia??



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!