Αγάπη μου συρρίκνωσα… το Blog!



Μερικοί φίλοι συμbloggers επιμένουν να ανοίξω blog στο Wordpress. «Είναι καλύτερα εκεί», «έχει πιο πολύ κόσμο», «θα έχεις καλύτερα hits», «έλα γιατί χανόμαστε» και άλλα τέτοια… χαριτωμένα. «Ρε είμαι παιδί της Google» να φωνάζω εγώ… Τίποτα αυτοί! Ανένδοτοι! Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια περίοδος που αναρωτιόμουν «να φύγω ή να μην κάτσω;» αλλά έχει περάσει. Τελικά αποφάσισα να μείνω (λίγο ακόμα)! Που χρόνος για αλλαγές;

Ήθελα όμως μια ανανέωση! Ένα νέο κύμα… Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Τελικά μου ήρθε μια ιδέα. «Θα αλλάξω αφρόλουτρο». Ύστερα όμως το βαρέθηκα και αυτό! Μετά από πολύ σερφάρισμα σε ύπουλες τρύπες του διαδικτύου παρατήρησα ότι αρκετός κόσμος ασχολείται με το twitter. Έχετε ακούσει για το mini-blogging; Δεν έχετε ιδέα έτσι; Ε μα δε διαβάζετε και κανένα σοβαρό blog να ενημερωθείτε, όλο εδώ είστε!

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το SoDigi! Έχει προκύψει από το Something Digital, μετά από zipάρισμα! Μπορεί να είναι ακόμη ένας λογαριασμός στο twitter αλλά δεν παύει να είναι ένα πραγματικό blog με τα όλα του, σε pocket-size! Αν περιμένετε ότι θα βλέπετε ουρανοκατέβατα κείμενα σαν αυτό και εκεί τότε γελιέστε! Όχι μόνο το όνομα αλλά και τα posts του SoDigi είναι συρρικνωμένα! (αυτό επειδή δε το επιτρέπει η υπηρεσία αλλιώς…)

Όσοι είστε συχνοί επισκέπτες του blog τότε σίγουρα θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον και στο SoDigi. Θα προσπαθήσω να συμπεριλάβω hints & tips, μικρά νέα από το χώρο, έξυπνα urls, εφαρμογές, απόψεις και φυσικά live προσωπικές εμπειρίες. Και αυτό γιατί θα μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν! Το SoDigi δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει το blog.

Περιμένω όπως πάντα τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα posts από την σελίδα του Something Digital, αλλά θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο twitter. Οι χρήστες που σερφάρουν από το κινητό τους μπορούν να προσθέσουν το feed του SoDigi, για να ενημερώνονται όποτε δημοσιεύετε κάτι καινούριο.

Στο νέο μου blog!
Ο Αρχιblogger

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!