Ζηλεύετε το εντυπωσιακό Dock του Mac OS; Με το ObjectDock θα δημιουργήσετε τη δική σας μπάρα συντομεύσεων. Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και υποστηρίζει και τα Windows Vista, γεγονός που την κάνει φιλική προς το ολοκαίνουριο laptop που έχετε αγοράσει (αν έχετε αγοράσει!). Αν ψάχνετε ένα ουσιαστικό customization gadget που θα δώσει ζωή στο desktop σας τότε το ObjectDock είναι η ιδανικότερη λύση!

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο χρόνο χάνετε ψάχνοντας να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να ξεκινήσει μέσα από το μενού των Windows; Ειδικά στα Vista η κατάσταση έχει πάει από το κακό προς το χειρότερο, αφού χρειάζονται τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει το μενού με τις εφαρμογές.



Το ObjectDock θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε όλες εκείνες τις συντομεύσεις που έχετε ανάγκη κάθε φορά που εργάζεστε στον υπολογιστή σας. Μπορείτε με ένα απλό drag & drop να τις ενσωματώσετε στην μπάρα και με τον ίδιο τρόπο να τις αφαιρέσετε από αυτήν. Μπορείτε ακόμα να ταξινομήσετε τις συντομεύσεις σας σε ενέργειες όπως Γραφείο, Internet, Πολυμέσα κλπ.

Στην εντυπωσιακή του μπάρα εμφανίζονται όχι μόνο οι συντομεύσεις σας αλλά και οι εφαρμογές που εκτελούνται αυτή τη στιγμή. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το dock των Mac. Η εφαρμογή ταξινομεί αυτόματα τα αντικείμενα ίδιου τύπου, πχ. Φακέλους, browser pages ή εικόνες… Επίσης είναι δυνατή η εμφάνιση των εικονιδίων του System Tray.

Το παράθυρο επιλογών του ObjectDock δε θα αφήσει κανένα χρήστη παραπονεμένο. Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως την εμφάνιση, το στυλ και το μέγεθος της μπάρας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα themes ή να αναζητήσετε περισσότερα στο internet. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο σημείο της οθόνης θα εμφανίζεται.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Ακόμη στο Something Digital:
Original Themes για τα Windows XP
Αλλάξτε στυλ στο κινητό σας, ανέξοδα! (Τζάμπαμαν!)
Βάλτε Video για Wallpaper! (Με ή χωρίς το DreamScene)
SoundSpectrum Visualizations: Δώστε στον Player σας άλλον αέρα!

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

pronova είπε...

Πολύ καλό το blog παίδες, θα σας επισκέπτομαι συχνά! Οσον αφορά το dock το χρησιμοποιώ ήδη, αν έχετε όμως κι άλλες ιδέες για το πως μπορώ να κάνω το περιβάλλον ακόμα πιο mac, δεκτές!! θα με βρειτε στο http://www.super-nova3.blogspot.com/



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!