Console Games που την είδανε Mobile! (Μέρος 1ο)



Τα βγάλανε από το συρτάρι, τα περάσανε ένα λίφτινγκ, τα επανασχεδιάσανε για να υποστηρίξουν τα κινητά μας και τα μεταπωλούν! Ο λόγος για τα δημοφιλή παιχνίδια υπολογιστών που πλέον υπάρχουν σε κάθε τσέπη! Το SD σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που μεταφέρθηκαν από τις κονσόλες και τους υπολογιστές στα κινητά μας τηλέφωνα. Γι’ αυτό εσείς… γυμνάστε τα δάχτυλά σας και ξεκινάμε!..


1
Tomb Raider Mobile
Βάλτε λίγη Lara στο κινητό σας!

Με τι άλλο θα ξεκινούσα! Η Eidos ήταν από τις πρώτες μεγάλες εταιρίες κατασκευής παιχνιδιών που έδειξε ενδιαφέρον και στην mobile αγορά. Η συλλογή των «κινητών» παιχνιδιών του Tomb Raider προσπαθεί να συναγωνιστεί τον αριθμό τίτλων της αυθεντικής σειράς για κονσόλες, αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να εμφανίζονται όλο και περισσότεροι τίτλοι παιχνιδιών με τον ίδιο πρόθεμα!



Από ολόκληρη τη σειρά ξεχωρίζει το μοναδικό Legend, το οποίο φέρνει εκπληκτικά τρισδιάστατα γραφικά στην οθόνη του κινητού σας. Ακολουθεί το Anniversary το οποίο είναι μια δισδιάστατη έκδοση του ομώνυμου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε τελευταία για κάθε διαθέσιμη κονσόλα. Ακολουθούν οι παλαιότεροι τίτλοι παιχνιδιών που κατασκευάστηκαν για προηγούμενα μοντέλα κινητών. Το Osirix Codex, το Quest For Cinnabar και το θρυλικό Elixir Of Life.

2
Leisure Suit: Larry Love For Sail
Ένας φίλος από τα παλιά…

Ο Larry Laffer είναι ακόμη ένας χαρακτήρας που έχει μείνει στην ιστορία των video games. Οι παλιοί ίσως να θυμούνται εκείνες τις αξέχαστες ατάκες που μας είχαν χαρίσει οι πρώτοι τίτλοι της σειράς.

Η Vivendi Universal έχει τώρα αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς. Αν και οι περισσότεροι από μας βρήκαμε τους τελευταίους τίτλους μάλλον άκυρους, το Love For Sail Mobile θα μας θυμίσει το αλησμόνητο έβδομο επεισόδιο που έσπαγε κόκαλα! Αν και δεν πρέπει να περιμένετε πολλά από ένα mobile game, το LFS θα σας κρατήσει μια εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες ιστορίες και καλό χιούμορ.

- Αφού είναι αλησμόνητο τότε πως θα μας το θυμίσει;
- Ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες!
- Μου φαίνεται ότι με τόσα μαργαριτάρια εδώ μέσα θα πρέπει να μας δώσουν το βραβείο «Άτζελα 2008»!
- Το δικό σου βραβείο πάντως σαν «Όσκαρ Πρήχτη» σου ανήκει δικαιωματικά και φέτος!


3
Crash Of The Titans
Η πρώην μασκότ της Sony σε νέες περιπέτειες!

Τον Crash Bandicoot τον θυμάστε από τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ για το Playstation. Τότε βλέπετε το ρητό έλεγε «Κονσόλα χωρίς καρτούν υπερήρωα δεν πρόκειται να πουλήσει»! Η Sony κατάφερε να καταρρίψει αυτόν τον μύθο. Μπορεί ο Crash να ήταν σημείο αναφοράς για την πρώτη της κονσόλα όμως σύντομα την παράσταση έκλεψαν οι χαρακτήρες που απευθύνονταν σε μεγαλύτερο κοινό.



Το Crash Of The Titans μεταφέρει όλη την τρέλα του Crash στο κινητό σας, με 40 πολύχρωμα επίπεδα γεμάτα δράση! Σίγουρα πρόκειται για έναν καλοδουλεμένο τίτλο. Τα γραφικά του είναι δισδιάστατα και αρκετά καλοσχεδιασμένα…

4
Splinter Cell Mobile
Κινητή κατασκοπία!

Το Splinter Cell εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στον χώρο του Gaming, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει και να θεωρηθεί συνώνυμο της δράσης! Το Chaos Theory είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και είναι διαθέσιμο σε αρκετές κονσόλες αλλά και στους υπολογιστές, αλλά γνώρισε περισσότερη επιτυχία από τους κατόχους του Xbox.



Η έκδοση για κινητά μεταφέρει πλήρως τα συναισθήματα που αφήνει ο αυθεντικός τίτλος του παιχνιδιού στις δυο διαστάσεις. Έξυπνο gameplay, όμορφα γραφικά και ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρίας Gameloft για να το δοκιμάσετε online!

5
Worms
Σκουλήκια εν δράση!

Είναι ένα από τα διασκεδαστικότερα παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει ποτέ! Προκαλεί εσένα αλλά και όλους σου τους φίλους για ατελείωτες μάχες! Ο στόχος είναι απλός! Εξολόθρευσε την αντίπαλη ομάδα σκουληκιών με κάθε κόστος!



Το Worms Mobile και το Worms 2007 είναι μια εκπληκτική μεταφορά του γνωστού τίτλου στις κινητές συσκευές. Έχει αρκετά επίπεδα και όπλα για να μην το βαρεθείτε ποτέ! Θυμηθείτε να παίρνετε μαζί σας και τον φορτιστή του κινητού σας, για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες καταστάσεις…

0 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!