12+1 Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια!



Το SD δημιούργησε για σας μια μοναδική playlist με όλα εκείνα τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που παίζονται αυτόν τον καιρό στο ραδιόφωνο! Τα περισσότερα είναι από γνωστούς καλλιτέχνες όπως Wham, Mariah Carrey, Celine Dion, Coldplay, Bon Jovi, Sarah McLachnan και άλλους. Επίσης θα βρείτε και ένα τραγούδι που ταιριάζει στην φιλοσοφία του blog (ω ναι είναι το τελευταίο!).

Για να αρχίσει η μουσική απλά κάντε κλίκ σε ένα από τα κομμάτια της παρακάτω λίστας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες που τα φιλοξενούν ή να τα προσθέσετε στην δική σας playlist!



Φυσικά μια playlist με 13 τραγούδια είναι απλά μια αρχή! Πείτε μας ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια για τα Χριστούγεννα και κερδίστε μια δημοσίευση σχολίου εντελώς δωρεάν! Όλοι όσοι ακούν την playlist παίρνουν αυτόματα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του SD που κληρώνει την μασημένη τσίχλα του blogger! Ένα αντικείμενο συλλεκτικής αξίας θα έλεγα…




Ε είπαμε… Όλο υπολογιστές, κινητά, καλώδια, τεχνολογίες… Φτάνει πια! Γιορτές έχουμε! Ας το ρίξουμε λίγο στο χαλαρό! Φυσικά με αυτό το post (όπως πολύ καλά το έχετε καταλάβει) εγκαινιάζουμε μια νέα κατηγορία αναρτήσεων στο SD, που θα φιλοξενεί τέτοιου είδους playlists με γνωστά ή άγνωστα τραγούδια!

Ακόμα ένα post που διαβάζετε μόνο εδώ! Εδώ είναι αυτό το κάτι ψηφιακό και γιορτινό που τόσα χρόνια ψάχνατε! (Άντε γιατί έχω πολύ καιρό να το γράψω και σας έχω ανησυχήσει λιγάκι…)

Ακόμη στο SD
Κάντε Chat με τον Άγιο Βασίλη μέσω MSN!
Sound Spectrum Visualizations: Δώστε στον Player σας άλλον αέρα!
Τα 10 πιο περίεργα φλασάκια του κόσμου!

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε πολύ έξυπνο θέμα. Μπράβο! Εξαιρετική δουλειά



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!