Δωρεάν SMS από το internet!



Και ξαφνικά έμεινες από μονάδες! Θέλεις επειγόντως να επικοινωνήσεις με την κοπέλα σου αλλά το υπόλοιπό σου δε φτάνει ούτε για ένα απλό sms. Φυσικά ένα απλό «Σ’ αγαπώ» δεν αρκεί, όπως είδες σε διαφήμιση γνωστού απορρυπαντικού για τα πιάτα! Προκύπτει λοιπόν η ανάγκη backup! Τα τρια παρακάτω κόλπα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και μάλιστα ανέξοδα (μέχρι δηλαδή να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου)!



www.sms.bi
Η υπηρεσία αυτή είναι Ελληνική και δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες αλλά και webmasters να στέλνουν μαζικά sms σους πελάτες (ή επισκέπτες) τους για να τους ενημερώσουν ή για να τους ευχηθούν. Το site λειτουργεί όπως ακριβώς και ένα απλό καρτοκινητό. Αγοράζετε μονάδες (credits) και τις εξαργυρώνετε με απλά sms. Ενσωματώνει τηλεφωνικό κατάλογο, στατιστικά και υπηρεσία υπενθύμισης με sms (αν δε σας καλύπτει το ημερολόγιο του κινητού σας!)

Με δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία έχετε το δικαίωμα αποστολής δωρεάν μηνυμάτων που αντιστοιχούν σε 5.000 μονάδες (4 με 5 μηνύματα). Τα μηνύματα δεν ξεπερνούν τους 160 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν ακόμη και ελληνικούς χαρακτήρες.

Το θετικό είναι ότι οι παραλήπτες καταλαβαίνουν ότι εσείς τους στείλατε sms, αφού στο νούμερο του αποστολέα αναγράφεται ο δικός σας αριθμός. Φυσικά θα πρέπει να επικυρώσετε προηγουμένος τον αριθμό του κινητού σας, πρωτού χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα με την αποστολή ενός μηνύματος τύπου ενεργοποίησης λογαριασμού, σαν αυτά που λαμβάνετε μέσω mail σε περίπτωση registration για κάποιο site.



VoipDiscount
Η υπηρεσία αυτή είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Skype. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή και να γίνετε μέλη της υπηρεσίας. Στη συνέχεια θα μπορείτε να κάνετε κλήσεις σε άλλους υπολογιστές (δωρεάν) ή τηλέφωνα (με πολύ χαμηλή χρέωση) όλου του κόσμου. Τα μηνύματα sms χρεώνονται 0.0036 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Αφού γραφτείτε στο VoipDiscount, ανοίγετε την εφαρμογή (τύπου skype) και επιλέγετε την καρτέλα sms. Στη συνέχεια πληκτρολογείτε τον αριθμό σας (κι εδώ χρειάζεται επιβεβαίωση), τον αριθμό του παραλήπτη και το μήνυμα. Δυστυχώς οι ελληνικοί χαρακτήρες δεν υποστηρίζονται. Και εδώ το μέγιστο μέγεθος είναι 160 χαρακτήρες…



asxetos.gr
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η υπηρεσία του asxetoy.gr. Μπορείτε να στείλετε sms σε οποιοδήποτε αριθμό, αρκεί να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση dial up με username asxetos, password free και αριθμό κλήσης 801 300 300 300. Προσοχή όμως! Μη χρησιμοποιείτε την υπηρεσία αυτή για να σερφάρετε στο internet! Οι χρεώσεις της είναι πολλαπλάσιες από αυτές μιας απλής σύνδεσης 56K dialup.

Ευχαριστώ τη Nat που με βοήθησε σε αυτό το post! Αν γνωρίζετε παρόμοιες υπηρεσίες μοιραστείτε τες μαζί μας...

6 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

iSokiN είπε...

Να προσθέσω ότι στην περίπτωση του VoipDiscount έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε 6 με 7 sms κάθε μέρα, χωρίς περιορισμούς ή διαφημίσεις!

Ανώνυμος είπε...

www.mycosmos.gr 10 free sms tin imera

Ανώνυμος είπε...

Den kanei tpt agapite mou.. Xara mou na eksipiretw lol

Natasha

Ανώνυμος είπε...

free sms στο www.txtme.gr - 100 free sms κάθε μήνα προς όλους, χωρίς πάγια-χρεώσεις, αλλά με αποδοχή για λήψη sms από τις εταιρείες που διαφημίζονται στο txtme

Ανώνυμος είπε...

10 δωρεάν sms με κάθε εγγραφή στην www.sms-reminder.gr. Φτηνή και για τις επόμενες αποστολές. Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε.

Ανώνυμος είπε...

Previous, do eye [url=http://ywashst.com]lifecell[/url] Lifespan', one other popular guide on the subject. lifecell Experienced females with approximately crease http://lfcream.com age reversing method that works is to be controlled by your self.



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!