InfoSystem 2007: Το Απόλυτο Ξενέρωμα!


«Αυτό το μήνα ο παλμός της πληροφορικής χτυπά στην Θεσσαλονίκη». Εάν ο παλμός της Πληροφορικής είναι τα νέα πακέτα εφαρμογών antivirus (μη εντυπωσιάζεστε, απλά όνομα αλλάζουν πάλι!), 4-5 νέα μοντέλα εκτυπωτών (ναι έχουν ένα δοχείο μελάνης παραπάνω!), 5-6 οθόνες LCD (Ούτε καν ένα trailer σε HD) και 2 ποντίκια με νερό (γκλουπ!) τότε εγώ θα ζω σε άλλο κόσμο!



Δηλαδή αυτή τη χρονιά δεν είχαμε καμία εξέλιξη! Ούτε η κυκλοφορία του νέου Playstation 3, ούτε το επερχόμενο iPhone, ούτε το Wii, ούτε τα νέα δισκάκια DVD/Blu-ray, ούτε μια αναφορά στα Windows Vista δεν αποτελεί σημαντικό γεγονός αυτής της χρονιάς! Ωραία! Δηλαδή με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή Multirama θα έβλεπε κανείς πολύ περισσότερα πράγματα που είναι άξια σχολιασμού.



Για μια ακόμη φορά η Infosystem απευθύνεται σε ανθρώπους άσχετους με πληροφορική, teenagers που διψούν για free net gamming, επιχειρηματίες που θα τα σκάσουν σε μια «έξυπνη» υλοποίηση software και λοιπά και λοιπά και λοιπά! Αν είσαι πληροφορικάριος που σέβεται τον εαυτό του (και το PC του) μην κάνεις τον κόπο να δώσεις 5 ευρώ για να δεις αυτά που είδες και πέρσι!

Όχι! Να πάτε στην Infosystem! Μπορεί ο παλμός της πληροφορικής να μη χτυπάει ούτε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την έκθεση, αλλά ο παλμός του ματάκια πραγματικά χτυπάει κόκκινο! Εύγε!

Πηγή

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Ta teleutea xronia pai apo to kako sto xeirotero, kati hksera kai den ekana ton kopo..



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!