Συλλογή με Εφαρμογές Windows για κάθε χρήση!



Και να που πάλι κάνατε format! Τα Windows έχουν πλήρως εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και η κόκκινη μπάρα που σας προειδοποιεί ότι το pc θα κάνει reset έχει φτάσει στο τέλος της! Ο υπολογιστής σας φορτώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και το φιλικό πράσινο λιβάδι επιστρέφει στο desktop σας!

Πραγματική ευτυχία (όπως και ο τίτλος του original wallpaper της Microsoft)! Το pc ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας κίνηση! Την υπέροχη αυτή εικόνα έρχεται να χαλάσει το μενού Έναρξη, το οποίο είναι απολύτως άδειο! Όλα τα προγράμματα που υπήρχαν πριν το format έχουν πλέον εξαφανιστεί!

Τώρα πια τα Windows δεν μπορούν να ανοίξουν αρχεία rar, δε μπορούν να παίξουν ταινίες DVD, δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει «Αρχείο PDF», κολλάνε τον παραμικρό ιό από την πρώτη στιγμή που θα (κάνετε το λάθος να) μπείτε στο internet και όποια προσπάθεια κάνετε να ειδοποιήσετε τους φίλους σας για την κατάστασή σας θα είναι μάταιη καθώς ούτε καν ο Messenger θα μπορεί να δουλέψει!

Μην πανικοβάλλεστε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Κατεβάστε τα προγράμματα που σας προτείνει το SD, αποθηκεύστε τα σε κάποιο dvd ή άλλο οπτικό μέσο (σε λίγο κυκλοφορούν και τα BluRay…) και με ένα Ctr^A και Enter εγκαταστήστε τα στον υπολογιστή σας! 



Στο SD Windows Essentials προσπάθησα να δημιουργήσω μια λίστα με τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα. Μερικά από αυτά υπάρχουν σε κάθε υπολογιστή! Η λίστα θα ενημερώνεται διαρκώς με νέες εφαρμογές που θα ανακαλύπτω… Στόχος μου είναι να καταγράψω τα προγράμματα που πραγματικά αξίζουν μια εγκατάσταση στον υπολογιστή μας και όχι μια ξερή λίστα από άχρηστο software.

Αν νοιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί μας και το δικό σας αγαπημένο πρόγραμμα που δεν υπάρχει στη λίστα, τότε σχολιάστε το σε αυτό το post ή επικοινωνήστε με τον Blogger στέλνοντας mail.

Δείτε τα Windows Essentials του SD

2 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

arammos είπε...

Καλή η προσπάθεια.

Δεν έχω πολλά να προσθέσω εκτός από τα divx player, google earth, filezilla, dc++.
Από την λίστα σου πάντως ξεχωρίζω το avast το οποίο δεν με έχει απογοητεύσει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή προσπάθεια



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!