Περίεργο! Γιατί ο αριθμός που καλέσαμε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, ο οποίος τυχαίνει να είναι και συνδρομητής της Vodafone!

Είναι ντροπή να είσαι η δεύτερη σε προτίμηση εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και να κατεβάζεις τα ρολά στους συνδρομητές σου σε ώρες αιχμής (μεσημέρι 23/9/2007). Είναι ντροπή να μη μπορείς για ώρες ολόκληρες να πάρεις τηλέφωνο από το κινητό σου!

Αναφέρομαι στο πρόβλημα που αντιμετοπίζουν αυτή τη στιγμή οι συνδρομητές της Vodafone στις Σέρρες (δε γνωρίζω για άλλες περιοχές). Αν δοκιμάσεις να καλέσεις το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone τότε θα ακούσεις ότι «προσωρινά η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους». Αν δοκιμάσεις να καλέσεις κάποιον άλλον συνδρομητή τότε η φιλική φωνή θα σε ενημερώσει ότι «ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή Vodafone» σε όποιο δίκτυο και αν καλέσεις!

Εντάξει… Αν πάρω έναν φίλο μου που έχει Wind τότε λογικό είναι να μην είναι συνδρομητής Vodafone αλλά αυτό το ήξερα από πριν!

Δε γνωρίζω το πρόβλημα που προέκυψε και πόσο σοβαρό ήταν. Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι είμαστε στο 2007 (κοντεύουμε στο 2008) και δε μπορούμε να κάνουμε ούτε ένα απλό τηλεφώνημα με το κινητό μας! Ελπίζω η Vodafone να έχει μια πολύ καλή δικαιολογία για όλα αυτά και να αποζημιώσει τους συνδρομητές της.

Αυτή τη στιγμή που ανεβάζω το post (16:00), το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και οι συνδρομητές της εταιρίας είναι αδύνατον να πραγματοποιήσουν κλήσεις. Όποιος έχει αντίστοιχα προβλήματα ή γνωρίζει κάτι παραπάνω ας σχολιάσει σε αυτό το post…

6 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

χαμογελο είπε...

Γάμισε τα... και εγώ πριν 1 χρόνο το πάθενα συνέχεια... τώρα έχω σταματήσει να τον πολυ χρησιμοποιώ αυτό τον αριθμό και δεν ξέρω τι παίζει... πάντως πριν 1-2 βδομάδες μου είπαν ότι με έπερναν τηλ και τους έλεγε ότι δεν υπάρχει ο αριθμός μου... τι να πεις...

iSokiN είπε...

Δεν είναι λίγο τρομακτικό όλο αυτό; Δηλαδή αισθάνεσαι σαν να ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί που ο αριθμός σου δεν υπάρχει στον κόσμο! Περιμένω να δω μέχρι πόσο θα κρατήσει...

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις έλα απο το www.katagelies.gr και κάνε και εκεί την καταγγελία σου για να την προωθήσουμε και να ζητήσουμε εξηγήσεις από την Vodafone.

iSokiN είπε...

Η βλάβη διορθώθηκε μια ώρα μετά την δημοσίευση του post. Η Vodafone με ενημέρωσε ότι "γίνονται κάποιες εργασίες σε συγκεκριμένους αριθμούς που έχουν πρόβλημα".

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας θέλω να κάνω μια ερώτηση με έπαιρναν από την δουλειά και έλεγε ο αριθμός δεν αντιστοιχεί ενώ που με παίρνουν στο κινητό μια χαρά είναι τι γίνεται?

Unknown είπε...

Εχω να χρήσιμοποιησω εναν νούμερο βονταφον ενα χρόνο.Ειναι δυνατόν να ακυρώθηκε απο την βονταφον?
Παιρνω τηλέφωνο και λένε πως δεν αντίστοιχη σε συνδρομητη



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!