HELLO WORLD


Σαφέστατα είναι η πλέον συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιεί κανείς για να δοκιμάσει τις «δημιουργίες» του στον ψηφιακό κόσμο! Η σωστή εμφάνιση αυτού του μηνύματος μπορεί να ανακουφίσει και να ενθουσιάσει όλους τους κομπιουτεράδες αυτού του πλανήτη. Προσοχή όμως! Η έκλειψη ή η μη σωστή αποτύπωση μπορεί να επιφέρει σοβαρές παρενέργειες, ακόμη και να βλάψει την υγεία! Αφού μπορείτε και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, οπότε ας συνεχίσουμε!

Καλώς ήρθατε στο Something Digital! Το πρώτο μου blog, με θέμα την πληροφορική και την τεχνολογία - Επιτέλους online! Ακολουθεί μια μικρή εισαγωγή για να καταλάβετε ποιος είναι ο σκοπός αυτής της σελίδας και να γνωρίσετε καλύτερα τον authorα, δηλαδή εμένα (τρίψιμο χεριών).

Πριν από πολλά χρόνια άρχισα να ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να στηρίξω κάποιο σοβαρό site αλλά τουλάχιστον προσπάθησα, όσο αυτό ήταν δυνατό. Είχα πολλές ιδέες και έπρεπε να βρω κάποιον τρόπο να τις υλοποιήσω. Έτσι δημιούργησα έναν λογαριασμό στο Geocities. Το πρώτο μου site είχε να κάνει με την μανία της εποχής, τα μηνύματα sms («χάθηκε η Χιονάτη χθες το βράδυ…»). Αρκετά ικανοποιημένος από την πρώτη μου απόπειρα, έφτιαξα κι άλλο ένα website με θέμα τα video games. Ακολούθησαν κι άλλα μικρότερης απήχησης… Οι ατέλειωτες υποχρεώσεις μου δε μου επέτρεψαν συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτά.

Τώρα που το σκέφτομαι… Ναι! Είμαι κι εγώ «Ιντερνετικός», όπως ένας καθηγητής μας στο ΤΕΙ!

Οι εποχές έχουν αλλάξει! Τώρα πια μπορείς με ένα απλό κλικ να ανεβάζεις άρθρα, εικόνες και βίντεο στο ίντερνετ, χωρίς να χρειάζεται να σχεδιάζεις και να συντηρείς μια ολόκληρη ιστοσελίδα. Είτε βρίσκεσαι στο σπίτι σου, είτε σε κάποιο internet café, είτε οπουδήποτε έχει σήμα το κινητό σου μπορείς πολύ εύκολα να συντάξεις ένα κείμενο, να το συνοδέψεις με μια φωτογραφία και να το ανεβάσεις χωρίς κανένα κόπο. Άτομα από ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σελίδες σου και να συμμετέχουν σε αυτές σχολιάζοντάς τες. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Νέα Κλήση!
- Καλώς ήρθατε στον κόσμο του blogging! Να έχετε ένα υπέροχο stay!
- Ωωω! Ευχαριστώ!
- Τίποτα! Απλό ευχαριστώ 3€ (κάρτα internet), ευχαριστώ πάρα πολύ 15€ (μηνιαία σύνδεση ντάιαλ άπ), δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω 45€ (σύνδεση dsl)
- Oops! Εεμ… Λάθος κάνατε..!
-μπιιιιπ-

Και για να μην πολυλογώ… Καλώς
ήρθες στο καινούριο μου blog! (Μπράβο έκανες την τύχη σου) Στο σημείο που ο Bill Gates και ο Steve Jobs θα βρουν το δάσκαλό τους! (Μπράβο είστε οι χειρότεροι). Στην υγειά του λοιπόν!

- Υπέροχα! Επιτέλους το τελείωσα το πρώτο μου post! Μα που είναι το save post!?
- Λέγε με «ανάρτηση», έτσι με φωνάζουν οι Έλληνες Χρήστες του Blogger
- Όντως χρήστες! Μετά από αυτά που διαβάζω eδω μέσα θα πέσω κι εγώ στα βαριά!

2 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

arammos είπε...

Να 'μαι ;) Πες μου ότι κάνω το πρώτο comment? Καλοτάξιδο το blog σου.

SokiN είπε...

Ωωω! Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να σου δώσω ένα ψαλίδι να κόψεις την κορδέλα... Ε ναι λοιπόν! Το πρώτο σχόλιο του blog είναι γεγονός! Thanx συν-blogger...Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!