Τα Handy Tools έχουν καταφέρει να γίνουν ότι το Office στους υπολογιστές που τρέχουν Windows. Αν το κινητό σας είναι Symbian ή Windows Mobile τότε θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις εφαρμογές, αφού τα Handy Tools υποστηρίζουν σχεδόν κάθε πλατφόρμα και μοντέλο. Ας δούμε όμως τα βασικότερα εργαλεία της συλλογής…


Handy Safe
Είναι απίστευτα βολικό να αποθηκεύει κανείς σημειώσεις στο κινητό του. Τι γίνεται όμως με τους κωδικούς πρόσβασης ή τους κωδικούς ασφαλείας; Το Handy Safe σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία στο κινητό σας, κρατώντας την μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Στην αρχή ορίζετε έναν κωδικό, τον οποίο θα πρέπει να εισάγετε κάθε φορά που τρέχει η εφαρμογή.

Υπάρχουν έτοιμες καρτέλες για αποθήκευση κωδικών, στοιχείων πιστωτικών καρτών ή αριθμών λογαριασμού, usernames και passwords για ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, εμπόριο ή ISP, ταξιδιωτικές πληροφορίες, κλειδιά εφαρμογών και άλλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και δικές σας κάρτες με δικό σας περιεχόμενο.

Το Handy Safe τρέχει και σε PC, συγχρονίζοντας τις πληροφορίες που αποθηκεύετε μεταξύ κινητού και υπολογιστή και παρέχοντας τις ίδιες δυνατότητες επεξεργασίας.


Handy Taskman
Πολλές φορές οι ξεχασμένες ανοιχτές εφαρμογές που τρέχουν στο κινητό μας εξαντλούν την μπαταρία της συσκευής και επιβαρύνουν τους πόρους του. Το Handy Taskman είναι ένας Task Manager, ο οποίος διαχειρίζεται τις ανοιχτές εφαρμογές. Έτσι μπορείτε εύκολα να δείτε ποια προγράμματα τρέχουν αυτή τη στιγμή στο κινητό σας και να τερματίσετε όσα δεν χρησιμοποιείτε. Η εφαρμογή ενσωματώνει επίσης και ένα έξυπνο μενού (τύπου Start), το οποίο εμφανίζει τα συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα, για να είναι εύκολη η εκκίνησή τους.


Handy Profiles
Μερικά μοντέλα δεν έχουν δυνατότητα ρύθμισης προφίλ ήχου (όπως αυτά της σειράς PXXX της Sony Ericsson). Το Handy Profiles δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης διαφορετικών προφίλ για να προσαρμόσετε την ένταση, τον ήχο κλήσης και γενικά συμπεριφορά του κινητού σας.

Ακόμα και σε κινητά που ενσωματώνουν μια τέτοια δυνατότητα (N Series), το Handy Profiles αποτελεί εύχρηστη λύση, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τις ώρες που θα είναι ενεργό ένα προφίλ. Μάλιστα δεν είναι ανάγκη να καθορίσετε εσείς τις ώρες αυτές χειροκίνητα! Η εφαρμογή έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται αυτόματα πότε θέλετε κάποιο συγκεκριμένο προφίλ. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω αναγνώρισης της τοποθεσίας σας (πχ. Στο γραφείο, στη σχολή ή στο σπίτι…) μέσω κεραιών GSM ή αναγνωρίζοντας λέξεις κλειδιά από το ημερολόγιο (μάθημα, σύσκεψη κλπ.)


Handy Expense
Το Handy Expense θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τα έξοδά σας. Εισάγετε σε αυτό καταχωρήσεις για κάθε σας οικονομική δραστηριότητα. Αυτό θα αναλάβει να τα μεταφέρει στο Excel για περεταίρω επεξεργασία…

Άλλες εφαρμογές


Handy Converter
Ένας απλός μετατροπέας νομισμάτων που σας γλιτώνει από περιττούς υπολογισμούς.


Handy Alarm
Η απόλυτη εφαρμογή για να μη χάσετε κανένα από τα επόμενα ραντεβού σας!


Handy Keylock
Μερικά «έξυπνα» κινητά δεν έχουν πουθενά επιλογή για να κλειδώσετε το πληκτρολόγιό τους, με αποτέλεσμα να πατιούνται πλήκτρα κάθε φορά που το βάζετε στην τσέπη σας! Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να κλειδώσετε τα πλήκτρα του κινητού σας αυτόματα, όταν δε το χρησιμοποιείτε.


Handy Blacklist
Θέλετε να αποφύγετε ενοχλητικούς τύπους; Προσθέστε τους στο Blacklist και αυτό θα απορρίψει τις κλήσεις τους!


Handy Clock
Παγκόσμιο ρολόι για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι ώρα είναι οπουδήποτε στον κόσμο!


Handy Zip
Διαχειριστής αρχείων zip! Κανένα mail δε μένει παραπονεμένο!


Handy Calendar
Ένα εναλλακτικό ημερολόγιο εξαιρετικά απλό στη χρήση του.


Handy Weather
Ενημέρωση για τον καιρό αυτόματα από το κινητό σας!

1 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

A number of people could possibly be part of a fitness center to receive in
form and that is not a nasty technique to go.

my website http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/bowflex-selecttech-dumbbells-ultimate-home-exercising/



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!