Opera Face Gestures

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να χειριστείτε τον browser σας χρησιμοποιώντας εκφράσεις προσώπου; Η Opera το κάνει πραγματικότητα με τα Face Gestures. Συνδέστε μια webcam σε μια θύρα USB και βγείτε μπροστά της! Η πλοήγηση στο internet δε θα έχει ποτέ τόση πλάκα! Το παρακάτω βιντεάκι θα σας αφήσει άναυδους...


^ Ο ορισμός του... "Δεν υπάρχει"!

Οδηγίες Χρήσης
Είναι η πρώτη φορά που θα κλείσετε το μάτι σε μια εφαρμογή και αυτή θα σας καταλάβει! Ανάλογα με το ποιο από τα δυο μάτια η Opera θα εκτελέσει μια από τις δυο λειτουργίες Back ή Next. Για να scrollάρετε πάνω η κάτω αρκεί να ανεβάσετε/κατεβάσετε το κεφάλι σας! Για zoom in θα πρέπει να φυσήξετε προς την οθόνη. Για zoom out ρουφήξτε τα μάγουλά σας.



Και τώρα το κορυφαίο: Αν της βγάλετε γλώσσα θα ανοίξει ένα νέο Tab. Αν ταρακουνήσετε το κεφάλι σας (όπως κάνουν τα μοντέλα σε διαφημίσεις σαμπουάν) αυτό θα κλείσει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφαρμογή εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές της. Το ίδιο είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια με την ανακάλυψη των multiple tabs, των mouse gestures και του voice control. Αν κρίνω από το Opera Labs έχουμε πολλά ακόμη να δούμε. Λίγα βήματα έχουν μείνει για να μπορούμε να την ανακηρύξουμε και επίσημα "Τον απόλυτο browser".

Διαβάστε περισσότερα

5 απόψεις καταγράφηκαν, η δική σου;:

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα ;p

iSokiN είπε...

Άργησα μια μέρα αλλά πάλι μπήκατε στο νόημα!

asd είπε...

Τρομερά επικίνδυνο! Φαντάσου να φτερνιστείς ή να σε πιάσει φαγούρα την ώρα που είσαι στη webcam και η Opera να καταλάβει οτι θες να στείλεις τη φωτογραφία ενός γουρουνιού στο mail του αφεντικού σου.

iSokiN είπε...

Ανακοίνωση από την κατασκευάστρια εταιρεία:

Στην περίπτωση που κάποιος επισκέπτετε site για ενηλίκους τότε ίσως κάνει μορφασμούς προσώπου που θα μπερδέψουν την μηχανή του Opera Browser. Αυτό δεν αποτελεί bug της εφαρμογής!

Liani είπε...

ενδιαφερον
θα ηθελα να το δοκιμασω ΧΔ
αλλα απο ολους αυτους τους μορφασμους θα γερασει πιο γρηγορα το προσωπο σου :P



Bus Icon Heart Icon More Icon
Επισκέπτεστε
πρώτη φορά
αυτό το blog;
Σας άρεσε το
Something
Digital;
Και επειδή ένα
blog δεν είναι
ποτέ αρκετό...
Mπείτε στο Virtual Bus
για μια δωρεάν ξενάγηση.
Προλάβετε πριν εξαντλη-
θούν οι θέσεις!
Ζητήστε τη βοήθεια
του συνδετήρα!
Λάβετε όλες τις νέες
αναρτήσεις με mail.

Γράψτε την άποψή
σας στο guestbook.

Γίνετε συνδρομητές
δωρεάν!
Τρυπώστε στο SoDigi!
Καταδιώξτε το!
Γίνετε συνδρομητές
και σε αυτό, δωρεάν!

Get the WidSets!